Els mossos busquen quatre homes que van disparar contra una casa de Tarragona

El tiroteig es va produir ahir sobre les tres de la tarda a la urbanització del Llorito de Tarragona, molt pròxima a la presó de Mas d'Enric

19 mayo 2017 16:02 | Actualizado a 21 mayo 2017 14:13
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Els Mossos d'Esquadra busquen quatre homes que ahir van disparar contra la façana d'una casa a Tarragona, han informat a Efe fonts pròximes al cas.

El tiroteig es va produir ahir sobre les tres de la tarda a la urbanització del Llorito de Tarragona, molt pròxima a la presó de Mas d'Enric, sense que causés danys personals.

Quatre homes, d'aspecte magribí, es van dirigir a la casa, que segons alguns veïns està ocupada il·legalment, a bord d'un turisme negre model Opel Corsa.

Mentre un es va quedar al cotxe i el va deixar preparat per fugir, els altres tres van disparar armes curtes contra la façana de la casa.

Els Mossos d'Esquadra han confirmat que es van disparar cinc trets, encara que no tots van impactar a l'edifici.

El tiroteig -tècnicament els Mossos el defineixen com a detonacions en no haver-hi foc creuat- no va causar danys personals, encara que va mobilitzar una ambulància.

Segons fonts pròximes al cas, la investigació se centra en un possible delicte contra la salut pública i de moment, no hi ha detinguts. 

 

Comentarios
Multimedia Diari