Els núvols avisen del canvi que arriba

La previsió meteorològica d'aquest dijous 16 de maig

14 mayo 2019 17:00 | Actualizado a 24 mayo 2019 12:57
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

Cel serè o poc ennuvolat per alguns núvols alts, amb alguns intervals de núvols baixos al litoral sud al matí. A partir de migdia arribaran núvols mitjans que es desplaçaran d'oest a est, alhora que creixeran algunes nuvolades a punts de muntanya. Al final del dia augmentarà la nuvolositat d'oest a est i quedarà molt ennuvolat o cobert arreu.

Pluja

A partir de vespre s'esperen precipitacions al litoral i prelitoral sud i en són possibles a la resta del terç oest. Seran d'intensitat entre feble i moderada. Deixaran acumulacions entre minses i poc abundants.

Temperatures

La temperatura mínima serà semblant o lleugerament més baixa. Per la seva banda, la temperatura màxima també serà semblant, tot i que serà entre lleugerament i moderadament més alta al quadrant nord-est, i lleugerament o moderadament més baixa a Ponent.

Vent

De matinada bufarà fluix i variable en general. Al matí s'imposarà el vent de component sud i est entre fluix i moderat, amb algun cop fort al litoral nord.

Tendència per a demà

De matinada s'espera precipitació a la meitat oest. Al matí s'espera a qualsevol punt del territori. A partir de mitja tarda, la precipitació desapareixerà de les Terres de l'Ebre i de Ponent. Serà d'intensitat entre feble i moderada. Deixarà acumulacions entre poc abundants i abundants (fins a 50 mm en 24 hores). Localment la precipitació anirà acompanyada de tempesta.

Comentarios
Multimedia Diari