Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Els okupes generen por i inseguretat a Valls

«Trenquen vidres, cremen cotxes, venen droga, hi ha sorolls...Fa dos mesos que ens han trencat la porta», assegura una afectada

Diari de Tarragona

Whatsapp
Els veïns del carrer Flavià estan farts dels okupes.  FOTO: alba tudó

Els veïns del carrer Flavià estan farts dels okupes. FOTO: alba tudó

Veïns del carrer Flavià de Valls, on tres dones ocupen il·legalment un habitatge del número 31 des de fa anys, denuncien la «inseguretat» i la «sensació d’amenaça» que pateixen constantment. «Fa dos anys que vivim amb aquesta situació i no podem més», explica una de les veïnes afectades. 

Al carrer Flavià, al Barri Antic de Valls, hi viuen tres dones en un pis com a okupes des de fa un parell d’anys. «Trenquen vidres, cremen cotxes, venen droga, sorolls constantment. Fa dos mesos que ens han trencat la porta», assegura. 

«Elles viuen al primer pis, però ens trobem el terra del portal brut», declara. Les destrosses de l’habitatge els cobreix l’assegurança. «Aquest és el nostre dia a dia, i fins i tot hem instal·lat alarmes per precaució», certifica.

El pis on es troben les okupes pertany al banc. «El president i altres veïns hem fet comunicats a l’entitat bancària explicant la situació però encara no hem rebut cap resposta sobre el tema», declara. 

«Els veïns tenen por perquè les dones tenen molta força i poden arribar a ser perilloses», testifica l’afectada. De fet, no volen denunciar-les perquè creuen que rebran més atacs i amenaces. També remarquen que quan truquen a la Policia Local els ajuden, però són pocs efectius i a vegades no poden fer res. 

També els afectats han enviat correus i cartes a l’Ajuntament de Valls explicant la situació de les okupes del carrer Flavià. «M’han dit que en el proper ple abordaran el tema. Volem que es posi solució», afegeix la veïna.

La petita comunitat -que té un total de 5 pisos per planta- vol que hi hagi una bona convivència i s’acabin les angúnies que generen les tres dones okupes.

Temas

  • valls
  • societat
  • okupes

Comentarios

Lea También