Els paradistes del Mercat de Tarragona donen 4.800 guants

Els paradistes del Mercat Central van fer ahir una donació de 4.800 guants 
de làtex a centres sanitaris

03 abril 2020 07:40 | Actualizado a 03 abril 2020 09:54
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El material es repartirà entre l’Hospital Universitari Joan XXIII i Hospital de Sant Pau i Santa Tecla, així com les residències de Gent Gran de Llevant (actualment reubicada de manera excepcional a l’Hotel Núria) i la de Ponent.

Amb aquesta donació, els paradistes han volgut sumar el seu granet de sorra a la lluita contra la pandèmia que està afectant tot el planeta i mostrar, així mateix, el seu recolzament i agraïment a la tasca titànica que està realitzant el personal sanitari des de l’inici de la crisi sanitària provocada pel COVID-19.

Com a servei públic d’abastament de productes de primera necessitat, el Mercat Central de Tarragona es manté obert, proveint de productes frescos i de proximitat a la població i atenent les necessitats dels tarragonins i tarragonines, envoltats de grans mesures de protecció i control sanitari. Des de l’inici de l’estat d’alarma, l’equipament situat entre la Plaça Corsini i els carrer Governador Gonzáez, Reding i Colom manté activitat des de les nou del matí fins a les tres de la tarda.

Comentarios
Multimedia Diari