Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Tarragona Comerç

Els paradistes del Mercat de Tarragona donen 4.800 guants

Els paradistes del Mercat Central van fer ahir una donació de 4.800 guants 
de làtex a centres sanitaris

REDACCIÓ

Whatsapp
Imatge de la donació que els paradistes del Mercat van fer ahir a l’Hospital de Sant Pau i Santa Tecla. FOTO: CEDIDA

Imatge de la donació que els paradistes del Mercat van fer ahir a l’Hospital de Sant Pau i Santa Tecla. FOTO: CEDIDA

El material es repartirà entre l’Hospital Universitari Joan XXIII i Hospital de Sant Pau i Santa Tecla, així com les residències de Gent Gran de Llevant (actualment reubicada de manera excepcional a l’Hotel Núria) i la de Ponent.

Amb aquesta donació, els paradistes han volgut sumar el seu granet de sorra a la lluita contra la pandèmia que està afectant tot el planeta i mostrar, així mateix, el seu recolzament i agraïment a la tasca titànica que està realitzant el personal sanitari des de l’inici de la crisi sanitària provocada pel COVID-19.

Com a servei públic d’abastament de productes de primera necessitat, el Mercat Central de Tarragona es manté obert, proveint de productes frescos i de proximitat a la població i atenent les necessitats dels tarragonins i tarragonines, envoltats de grans mesures de protecció i control sanitari. Des de l’inici de l’estat d’alarma, l’equipament situat entre la Plaça Corsini i els carrer Governador Gonzáez, Reding i Colom manté activitat des de les nou del matí fins a les tres de la tarda.

Temas

Comentarios

Lea También