Els piquets actuen en el primer dia de vaga a Bic Graphic

A primera hora del matí, la manifestació ja era visible a les portes de l'empresa. Els piquets, situats a l'entrada del Polígon d'Entrevies, tallaven el pas als cotxes que entraven, formant-se així una llarga cua de cotxes

19 mayo 2017 15:27 | Actualizado a 23 mayo 2017 10:38
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Tal com estava previst per avui, els treballadors de l'empresa Bic Graphic han secundat el primer dia de vaga per demanar la retirada de l'Expedient de Regulació d'Ocupació, anunciat per l'empresa i que afectarà a 136 dels 400 treballadors de la planta de Tarragona.

A primera hora del matí, la manifestació ja era visible a les portes de l'empresa. Els piquets, situats a l'entrada del Polígon d'Entrevies, tallaven el pas als cotxes que entraven, formant-se així una llarga cua de cotxes.

Durant el matí, està previst que continuiï la manifestació a les portes de Bic Graphic. La d'avui és la primera jornada de vaga. El dia 4, 10 y 17 de maig, coincidint amb les reunions de negociació també n'hi haurà.

De moment, els usuaris de la T-11 han pogut notar els efectes de la vaga, també, en les retencions que s'han produït en aquesta autovia entre Reus i Tarragona. 

 

Més endavant ampliem la informació.

 

Comentarios
Multimedia Diari