Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Els piquets actuen en el primer dia de vaga a Bic Graphic

A primera hora del matí, la manifestació ja era visible a les portes de l'empresa. Els piquets, situats a l'entrada del Polígon d'Entrevies, tallaven el pas als cotxes que entraven, formant-se així una llarga cua de cotxes

Carla Pomerol

Whatsapp
Treballadors de Bic Grpahic durant la protesta. Foto: C.P.

Treballadors de Bic Grpahic durant la protesta. Foto: C.P.

Tal com estava previst per avui, els treballadors de l'empresa Bic Graphic han secundat el primer dia de vaga per demanar la retirada de l'Expedient de Regulació d'Ocupació, anunciat per l'empresa i que afectarà a 136 dels 400 treballadors de la planta de Tarragona.

A primera hora del matí, la manifestació ja era visible a les portes de l'empresa. Els piquets, situats a l'entrada del Polígon d'Entrevies, tallaven el pas als cotxes que entraven, formant-se així una llarga cua de cotxes.

Durant el matí, està previst que continuiï la manifestació a les portes de Bic Graphic. La d'avui és la primera jornada de vaga. El dia 4, 10 y 17 de maig, coincidint amb les reunions de negociació també n'hi haurà.

De moment, els usuaris de la T-11 han pogut notar els efectes de la vaga, també, en les retencions que s'han produït en aquesta autovia entre Reus i Tarragona. 

Més endavant ampliem la informació.

Temas

  • TARRAGONA

Comentarios

Lea También