Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Els pisos turístics de Tarragona assoleixen la plena ocupació aquest juliol i agost

El sector mostra satisfacció per la diversitat dels mercats d'origen dels seus clients

 

ACN

Whatsapp
Pla general de la sala d'estar d'un dels pisos turístics de Tarragona gestionats per Tarragona Suites. Foto: ACN

Pla general de la sala d'estar d'un dels pisos turístics de Tarragona gestionats per Tarragona Suites. Foto: ACN

Estiu "satisfactori" per al sector dels apartaments turístics a la ciutat de Tarragona. Els propietaris dels pisos han valorat molt positivament el nivell d'ocupació, que ha fregat el ple al mes de juliol i també aquest agost, així com la diversitat dels mercats de procedència dels seus clients. Segons dades aportades per Tarragona Suites, una empresa del sector que gestiona una vuitantena d'apartaments turístics a la capital tarragonina, l'ocupació ha estat del 95% al juliol i les reserves rebudes fins al moment apunten a una plena ocupació per al mes d'agost.

Els mesos previs a la temporada alta l'ocupació mitjana també va superar el 70%. El 56% dels clients que reben són estrangers, la majoria francesos i anglesos, però cada vegada hi ha més diversitat d'origen dels turistes que arriben de països com Argentina, Austràlia, Canadà, la Xina, Irlanda, els Estats Units, Croàcia o els Emirats Àrabs, entre d'altres.

Temas

Comentarios

Lea También