Más de Tarragona

Els porcs senglars causen quatre accidents a la demarcació en una sola nit

S’han produït a la N-240 a Montblanc, la N-340 a Tarragona i Amposta, i la TP-7225 a Constantí

Àngel Juanpere

Whatsapp
Esta imagen se está convirtiendo en habitual en los últimos años.

Esta imagen se está convirtiendo en habitual en los últimos años.

Tot i no ser la temporada forta d’accidents de trànsit ocasionats per porcs senglars –la franja més problemàtica va d’octubre a febrer- la nit del dimecres a la d'aquest dijous es van produir quatre accidents d’aquest tipus a la demarcació, segons fonts del Servei Català de Trànsit.

El primer avís es va rebre a les 20.33 hores de dimecres d’un atropellament en el quilòmetre 1.077 de la N-340, a Amposta. El vehicle implicat fou una furgoneta, que va poder reprendre la seva marxa.

A les 4.36 hores de dijous es va produir el segon a la mateixa carretera però en el quilòmetre 1.168, a l’alçada de la Torre dels Escipions, a Tarragona. S’hi va veure implicada una furgoneta

A la carretera N-240, a Montblanc, a les 6.07 hores un turisme va atropellar un porc senglar en el quilòmetre 33,7. Una dotació de bombers del parc de la capital de la Conca va anar fins al lloc. El conductor només tenia petites ferides i no fou evacuat a cap hospital.

El darrer accident es va localitzar a les 6.24 hores en el quilòmetre 3,1 de la TP-7225, de Reus a Constantí, en aquest terme municipal. L’animal va irrompre a la carretera, un cotxe va frenar i el segon no ho va poder fer a temps iva impactar amb el de davant.
 

Temas

Comentarios

Lea También