Els porcs senglars causen quatre accidents en una nit

No hi ha hagut ferits i han tingut lloc als termes municipals de Tivissa, Vilaverd, Reus i el Vendrell

30 octubre 2021 08:53 | Actualizado a 30 octubre 2021 09:25
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La irrupció de porcs senglars a les carreteres tarragonines ha provocat, durant la passada nit-matinada, quatre accidents de trànsit. Com sol ser habitual, en cap d'ells hi ha hagut ferits, només d'anys materials, ha informat el Servei Català de Trànsit.

El primer es va produir a tres quarts de deu de la nit d'ahir divendres al terme municipal de Tivissa, a la Ribera d'Ebre. Un turisme va topar amb l'animal quan circulava pel punt quilomètric 25,400 de la C-44, sentit Vandellòs.

En menys de dues hores es produïa el segon, en aquest cas al pas de la carretera C-14 pel terme municipal de Vilaverd, a la Conca de Barberà. L'accident tenia lloc en el punt quilomètric 30, sentit Montblanc, a les 23.24 hores. Es van veure implicats tres vehicles.

A la mateixa carretera però al terme de Reus va tenir lloc el tercer. Va ser a les 23.41 hores en el quilòmetre 2,900, en el tram que va cap a Vila-seca.

Finalment, el darrer cal situar-lo a les 5.51 hores d'avui dissabte en el punt quilomètric 136,300 de la C-31, al Vendrell, amb un vehicle implicat

Sis accidents més

Aquesta passada nit ha estat prolífera en accidents a la demarcació de Tarragona, tot i que cap ha estat greu.

A tres quarts d'onze de la nit de divendres n'hi va haver un al quilòmetre 13,200 de la C-44, a Vandellòs. Es va veure implicat un sol vehicle i no hi va haver víctimes.

Sis minuts més tard es rebia la comunicació d'un altre. Tres vehicles van xocar al quilòmetre 29,800 de la C-14, a Vilaverd. Només hi va haver danys materials.

A dos quarts de sis del matí d'avui han xocat dos vehicles a la N-240, a Tarragona. Ha ocorregut en el quilòmetre 3,500 i hi ha hagut un ferit.

Al quilòmetre 7 de la T-11, a la zona de Bellissens, un turisme s'ha sortir de la via i ha xocat contra la tanca de protecció a les 6.49 hores. Tampoc hi ha hagut ferits.

Un ferit lleu és el balanç d'un accident ocorregut a les 7.52 hores al quilòmetre 6,900 de la carretera TP-7225, a la Pobla de Mafumet, sentit Reus. Un cotxe ha quedat semibolcat. Tres dotacions de bombers del parc de Reus i de la Regió d'Emergències han anat al lloc dels fets.

El darrer accident tenia com a escenari el quilòmetre 19 de la C-51 a Rodonyà. Tenia lloc a les 8.22 hores amb un vehicle implicat i dues persones afectades.

 

Comentarios
Multimedia Diari