Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Els serveis jurídics de la Diputació estudien si és pertinent fer un informe sobre l'acte de la TAP

Segons l'ens provincial de Tarragona, no s'aprecia cap irregularitat

 

ACN

Whatsapp
La Tarraco Arena plaça a punt per acollir l'acte d'inici de campanya a favor del referèndum. Foto: ACN

La Tarraco Arena plaça a punt per acollir l'acte d'inici de campanya a favor del referèndum. Foto: ACN

Els serveis jurídics de la Diputació de Tarragona estudien si és pertinent fer un informe sobre l'acte de la Tarraco Arena Plaça (TAP), tal com ha demanat el grup del PP. Fonts de la Diputació han assegurat a l'ACN, que la petició del PP s'ha fet a darrera hora del matí i que els serveis jurídics estan estudiant si cal fer l'informe jurídic que es planteja. La Diputació, a priori, no aprecia cap "irregularitat" en l'acte d'aquest vespre a la TAP, propietat de l'ens provincial, però amb la gestió externalitzada a una empresa.

El PP ha informat que ha adreçat un escrit al president de la Diputació, Josep Poblet, perquè acordi la suspensió de l'acte d'aquest vespre i encarregui un informe als serveis jurídics per conèixer "l'abast i les conseqüències jurídiques" de la celebració de l'acte en favor del referèndum.

Temas

Comentarios

Lea También