Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Els taxis de Tarragona protestaran dimecres 29 de novembre

Se sumen a la resta d'entitats del sector a Espanya que considera intrusisme  el paper de les "empreses col·laboratives".

Diari de Tarragona

Whatsapp
Dimecres dia 29, l'Agrupació de Taxis Tarragona farà serveis mínims.

Dimecres dia 29, l'Agrupació de Taxis Tarragona farà serveis mínims.

L’Agrupació de taxis integrada en la Federació Empresarial d’Auto Transport de la Província de Tarragona (FEAT) informa que, en solidaritat amb la resta d’Associacions del sector, convoquen una mobilització pel proper dimecres 29 de novembre.

D'aquesta manera, en aquesta jornada laboral només es prestaran serveis mínims i hi haurà menys vehicles operatius al carrer.

El motiu de la protesta és el conflicte obert per l’intrusisme de les anomenades “empreses col·laboratives” així com per a que es respecti la proporció legal entre llicències de taxi i autoritzacions de lloguer de vehicles amb conductor (VTC), que és d’una VTC per cada 30 taxis, davant del previsible  increment d’autoritzacions VTC que s’espera quan els Tribunals vagin aprovant en el propers mesos.

Temas

Comentarios

Lea También