Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Els tècnics sanitaris desconvonquen la vaga després d'arribar a un acord amb la concessionària

Entre 60 i 80 treballadors del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) s'han concentrat aquest matí de dilluns a la base logística d'Egara-Lafuente (polígon Riuclar de Tarragona) per demanar un canvi d'actitut i poder reconduir les negociacions.

Redacció

Whatsapp
Entre 60 i 80 tècnics sanitaris que treballen al SEM a la regió sanitària del Camp de Tarragona s'han concentrat aquest matí. Foto: Pere Ferré

Entre 60 i 80 tècnics sanitaris que treballen al SEM a la regió sanitària del Camp de Tarragona s'han concentrat aquest matí. Foto: Pere Ferré

Entre 60 i 80 tècnics sanitaris que treballen al SEM a la regió sanitària del Camp de Tarragona s'han concentrat aquest matí a la seu logística de la concessionària d'ambulàncies Egara Lafuente, ubicada al carrer Or del polígon Riuclar de Tarragona, per conèixer si les negociacions començades setmanes es trencaven definitivament i s'anava a una vaga o bé es reconduïa la negociació. Segons les primeres informacions rebudes, s'ha desconvocat la vaga programada després que l'empresa acceptés retirar un dels articles del conveni en el qual hi havia les principals diferències. Les mateixes fonts parlen d'una modificació substancial del lloc de treball, millores substancials en noves contractacions i modificació del nombre d'hores.

Temas

  • TARRAGONA

Comentarios

Lea También