Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Els treballadors d'EMTE Service de Tarragona inicien una vaga indefinida

L'acció s'ha convocat davant l'aplicació d'un expedient de modificació substancial de les condicions laborals

ACN

Whatsapp
Els treballadors d'EMTE, fa uns dies. Foto: Juli Nomdedeu

Els treballadors d'EMTE, fa uns dies. Foto: Juli Nomdedeu

Els treballadors d'EMTE Service de Tarragona han començat una vaga indefinida a partir d'aquest dilluns davant l'aplicació d'un expedient de modificació substancial de les condicions laborals amb retallades salarials i socials "dràstiques" que afecten més de 70 famílies, segons ha indicat el sindicat de la CGT. La plantilla ja va fer una setmana de vaga del 29 de juny al 5 de juliol en contra d'aquest expedient. Les noves condicions suposen 200 euros de reducció del salari dels treballadors, a més de retallades en mesures socials o l'anul·lació d'una taula d'hores extres.

Els treballadors han convocat una concentració a les vuit d'aquest matí a l'Incineradora de residus industrials de Constantí, on l'empresa hi presta serveis, i s'ha donat la vaga per iniciada.

Els treballadors denuncien que la patronal i que només vol augmentar els seus beneficis "enfonsant" les condicions de vida dels empleats. Per això, adverteixen que si l'empresa no fa marxa enrere incrementaran la pressió social i les protestes davant les empreses clients, els Ajuntaments, la Generalitat o la Universitat Rovira i Virgili.

Temas

  • TARRAGONA

Comentarios

Lea También