Els vallencs se situaran l’11-S al tram 410 entre Aragó i passeig de Gràcia

La venda de tiquets per desplaçar-se a Barcelona l’11 de setembre en els autobusos que organitza l’ANC de Valls continua a molt bon ritme

22 agosto 2017 09:50 | Actualizado a 22 agosto 2017 09:56
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La venda de tiquets per desplaçar-se a Barcelona l’11 de setembre en els autobusos que organitza l’ANC de Valls continua a molt bon ritme. Així, tot i que encara queden unes setmanes per a la Diada, 400 persones ja han reservat la seva plaça als autocars que sortiran, a la una del migdia, des de l’estació d’autobusos de Valls i traslladaran els vallencs fins al tram 410. 

Enguany es formarà una creu gegant, el símbol de «més, de sumar» dibuixat pels manifestants que reclamaran la independència i ho construiran entre el carrer d’Aragó i el passeig de Gràcia de Barcelona. El ‘Sí’ estarà present a la Diada d’aquest 2017. Un total de nou autobusos de diferents pobles de l’Alt Camp aniran cap a la ciutat: Alcover, el Pla de Santa Maria, Vila-rodona – Bràfim, Figuerola del Camp, Cabra del Camp, Rodonyà – Montferri, la Riba – Picamoixons, la Masó – el Milà i Rourell i Aiguamúrcia – el Pont d’Armentera.

400 persones ja han reservat plaça als autocars que sortiran de l’estació d’autobusos

La primera, el 2012, va ser una manifestació que desbordava el centre de Barcelona i forçava l’obertura del procés d’autodeterminació. La va seguir, el 2013, la Via Catalana, una cadena humana que unia al llarg de 400 quilòmetres el país de dalt a baix. El 2014, amb la mirada posada al 9-N, 1.800.000 persones conformaven una V gegant amb els colors de la senyera. El 2015 un punter va recórrer una avinguda Meridiana plena de manifestants amb samarretes de diversos colors. L’any passat la manifestació de la Diada va consistir en un acte descentralitzat a Barcelona, Berga, Lleida, Salt i Tarragona.

El referèndum

D’altra banda, avui dimarts, a les set de la tarda, la Taula de Coordinació Valls pel Sí, formada per tots els partits i entitats sobiranistes, girarà el primer full del comptador del referèndum, instal·lat al local de l’ANC del carrer de la Cort, núm. 6. Aquesta iniciativa s’emmarca en els actes de la campanya pel Sí i tothom que ho desitgi (entitats, grups d’amics, de familiars...) podrà girar un full del comptador fins al dia 30 de setembre i compartir a les xarxes la foto del moment. Les persones interessades a fer-se aquesta foto per a la història s’han d’inscriure a valls@assemblea.cat o a altcamp@omnium.cat  o bé a la paradeta de l’ANC dels dissabtes al Pati.

Les persones que es comprometin a penjar-ho són obsequiades amb un domàs del Sí, del qual l’ANC de Valls ja n’ha repartit 710 unitats. Segons afirmen des de Valls-Alt Camp per la Independència, «l’objectiu és fer visible el suport de la ciutat al referèndum i mostrar la resposta massiva que donarem els vallencs a la pregunta que ens formularan l’1 d’octubre: Sí!».

Comentarios
Multimedia Diari