Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Els veïns de l’Arboç ja tenen les reclamades pistes de petanca

L’objectiu és dotar de més activitat lúdica al parc i que cada vegada siguin més veïns de totes les edats els qui s’animin a jugar a petanca

Redacció

Whatsapp
Els veïns van participar en l’estrena de les pistes de petanca al Parc de Santa Llúcia de l’Arboç. Foto: DT

Els veïns van participar en l’estrena de les pistes de petanca al Parc de Santa Llúcia de l’Arboç. Foto: DT

Són molts els veïns de l’Arboç que juguen a petanca i des de fa temps que demanen tenir un espai en condicions on poder desenvolupar la seva afició.

Ara han acoseguit disposar d’unes pistes a la zona del Parc de Santa Llúcia. Les van estrenar durant el XXV Torneig de Festa Major celebrat a finals d’agost.

L’Ajuntament ha construït 3 pistes reglamentàries de 4 metres d’amplada per 15 metres de llargada cadascuna.

Demanda

Era una vella demanda dels aficionats a aquest esport a l’Arboç, que són una trentena, i que feia temps que es buscava el lloc per poder construir-hi les pistes. Amb les noves pistes no es descarta que siguin molts més els veïns que s’incorporin a aquesta pràctica esportiva.

L’alcalde Joan Sans va destacar que les pistes, a més d’activitat física, han de servir per fomentar la relació entre els veïns. També es va destacar la bellesa de l’entorn del Parc de Santa Llúcia amb el Palau Gené i Batet al costat.

En aquest sentit la presència habitual de jugadors ha d’ajudar a conservar la zona i que tingui més seguretat en la que és la més gran zona verda del municipi.

En aquest sentit l’objectiu és dotar de més activitat lúdica al parc i que cada vegada siguin més veïns de totes les edats els qui s’animin a jugar a petanca.

Temas

  • Arboç
  • Equipaments
  • Petanca

Comentarios

Lea También