Els vianants podran circular per la carretera de l’Aleixar

S’està construint un itinerari d’uns 3 quilòmetres amb l’objectiu de millorar la seguretat dels veïns en una zona que és molt transitada

27 agosto 2019 08:51 | Actualizado a 27 agosto 2019 09:00
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Aproximadament 3 quilòmetres de la carretera de l’Aleixar a Vilaplana (T-704) s’adequaran amb un itinerari per a vianants, treballs que aniran a càrrec de la Diputació de Tarragona. Concretament, les obres es faran entre els punts quilomètrics 4,8 i 7,5, que uneixen el pàrquing dissuasiu sud amb l’ermita de l’Aleixar, passant per la travessera del municipi i el pont nou. «És una zona molt transitada, perquè en aquest tram hi ha l’escola, el consultori, el poliesportiu...», explica l’alcalde de l’Aleixar, Antoni Abelló. Segons el batlle, arran de les converses mantingudes amb la Diputació sobre el resfaltat que s’havia de fer al municipi, «vam demanar la possibilitat que s’adaqués aquest tram per als vianants per tal de millorar la seguretat». 

Actualment, els treballs ja han començat i els operaris estan habilitant el nou pas que ha de garantir la convivència segura entre vehicles i usuaris. Les actuacions que s’hi estan realitzant inclouen la construcció de cunetes al marge esquerre del pk 7,5 per millorar el drenatge de la carretera i l’habilitació d’un itinerari per a vianants, protegit per pilones, entre el municipi i l’ermita.

Reductors de velocitat

Una altra de les demandes del municipi era executar mesures perquè els vehicles reduissin la veliocitat. És per això que es preveuen construir quatre reductors de velocitat tipus pas de vianants elevat. També s’ampliaran 3 voreres existents.

Comentarios
Multimedia Diari