Emma Segòvia guanya el III ral·li fotogràfic de la xarxa de centres cívics de Tarragona

Hi van prendre part 24 fotògrafs, que van presentar 78 imatges

14 noviembre 2018 18:43 | Actualizado a 17 noviembre 2018 13:00
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

El concurs va començar a les nou del matí i va consistir en captar la millor fotografia possible en un temps establert fins a les tres de la tarda. La temàtica d’aquest any, a la qual s’havien d’adaptar els participants, va ser la gent i els barris de Tarragona.

La coincidència amb el 30è aniversari dels Centre Cívics va propiciar que es captessin una gran quantitat de fotografies als barris de Tarragona, i en concret a Sant Pere i Sant Pau, on es va celebrar l’esdeveniment.

A les 15 hores tothom havia descarregat les seves fotografies al centre, i després de la supervisió de Jordi Brú, coordinador tècnic del Ral·li fotogràfic, a les 16 h el jurat va començar a  deliberar, les 15 fotografies, que formaran part del l ‘exposició fotogràfica del III Ral·li fotogràfic #CentresCivicsTGN2018. I alhora, el més important, les 3 fotografies que serien escollides com a guanyadores de l’edició. El jurat es va basar en tres criteris diferents: la tècnica, l’estètica i la dificultat de les fotografies, sempre  tenint en compte la temàtica.

A les 18 hores de la tarda, va tenir lloc la conferència del conegut fotògraf Ram(on) Giner, mentre els membres del jurat Josep Rigol, David Oliete, Cristina Serra i Jordi Brú deliberaven la seva elecció. Després de valorar les 78 fotografies que van presentar 24 fotògrafs i fotògrafes, complint les bases del concurs, van seleccionar les guanyadores. 

A les 19.30 hores va tenir lloc el veredicte de les 15 fotografies escollides que seran exposades, i l’elecció de les 3 guanyadores.

Marta Escobar amb la seva fotografia, Quieres un clavel? Va ser la tercera seleccionada, i es va endur un menú degustació a un restaurant de Tarragona per a dues persones.

Judit Borrell amb L’acord de la catedral va guanyar un cap de setmana per a dues persones a una destinació catalana.

Emma Segovia, amb la  fotografia Barris, va resultar la guanyadora del concurs i es va endur un cap de setmana a una destinació europea per a dues persones. La fotografia guanyadora, va destacar per captar l’essència dels barris i la gent al barri tarragoní de Torreforta.

Comentarios
Multimedia Diari