En llibertat l'home de 80 anys acusat d'abusar a una nena de 15

Els abusos s'haurien comès aquest passat dimarts a la nit al domicili de l'ancià

30 agosto 2019 09:56 | Actualizado a 26 septiembre 2019 18:01
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Un jutge ha deixat en llibertat amb el càrrec d'abusos sexuals un ancià de 80 anys per haver fet tocaments a una adolescent de 15 anys a Tarragona, segons fonts dels Mossos d’Esquadra.

Els abusos s'haurien comès aquest passat dimarts a la nit al domicili de l'ancià, situat al barri de la Part Baixa de Tarragona.

La menor, que coneixia al presumpte agressor, i la seva família van denunciar els tocaments als Mossos d’Esquadra, que van activar el protocol previst en aquests casos i, una vegada comprovats els fets, van detenir l'ancià.

L'home va passar la nit en els calabossos i ahir va passar ahir a disposició del jutge, que el va deixar en llibertat amb el càrrec d'abusos sexuals a menors. 

Detenido un hombre de 80 años acusado de tocamientos a una adolescente de 15

Un hombre de 80 años de edad y de nacionalidad española se encontraba ayer por la mañana detenido en las dependencias de los Mossos d'Esquadra de Campclar acusado de un delito de abusos sexuales hacia una menor de 15 años, según confirmaron al Diari fuentes de la Policía Autonómica, que declinaron dar detalles del caso al estar implicado una menor de edad.

Comentarios
Multimedia Diari