Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Endesa gestiona els descomptes en la factura de la llum del nou Bo Social

L’empresa ofereix múltiples canals –via web, telèfon i presencials– per assessorar i tramitar els ajuts de fins al 40% en la factura elèctrica. Els canvis en la regulació del Govern beneficien persones amb les rendes baixes, pensionistes amb la pensió mínima i famílies nombroses. La nova normativa estableix la tramitació de la sol·licitud per part del client 

Diari de Tarragona

Whatsapp

Endesa ha iniciat una campanya informativa sobre la nova normativa del Bo Social aprovada pel Govern que ofereix descomptes de fins a un 40% en la factura de la llum.

L’objectiu és arribar a totes aquelles persones que es poden beneficiar d’aquests ajuts: famílies amb les rendes baixes (incloses les monoparentals i aquelles que viuen soles), pensionistes que perceben la pensió mínima o famílies nombroses.

Per això, Endesa compta amb un equip que orienta i tramita directament les sol·licituds dels clients mitjançant la web, el telèfon o en canals presencials, les quals són traslladades al Ministeri d’Energia, per a la seva assignació. 

Canvis en la normativa d’adjudicació del Bo Social

El nou Bo Social, establert pel Govern, defineix i fixa els criteris de renda com a premissa per a obtenir les ajudes, així com les circumstàncies especials (persones amb discapacitat igual o superior  al 33%, víctimes de violència de gènere o terrorisme) i un rang de descomptes d’entre el 25% i el 40%.

A més, regula el finançament del 100% de la factura de la llum per a aquells col·lectius més vulnerables i estableix que el rebut s’assumeixi a parts iguals entre les comercialitzadores i les administracions. 

La sol·licitud de renovació, abans de l’11 d’abril

Amb la nova normativa, tots aquells clients amb l’antic Bo Social han de presentar una sol·licitud de renovació per poder accedir al nou descompte.

En aquest sentit, les persones beneficiàries han de tramitar la seva renovació abans del proper 11 d’abril per tal de verificar que es compleixen els nous criteris d’assignació i, d’aquesta manera, mantenir el descompte en la factura elèctrica.

Perfil dels beneficiaris

•    Ser client d’una comercialitzadora de referència (com Endesa XXI).
•    Tenir una potència contractada igual o inferior a 10 kW.

Comentarios

Lea También