Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Enllestits els tràmits per licitar la renovació del Passeig Marítim de Tarragona

El projecte s’adjudicarà a principis de l’any que ve i les obres tenen una durada aproximada de vuit mesos.

Diari de Tarragona

Whatsapp
Imatge virtual del passeig marítim de Tarragona.

Imatge virtual del passeig marítim de Tarragona.

Aquesta setmana s’han enllestit els tràmits per poder treure a licitació les obres de renovació del Passeig Marítim.

El Consell d’Administració del Port de Tarragona va acceptar ahir la mutació demanial a favor del Port aprovada fa uns dies en el ple municipal de l’Ajuntament de la ciutat per poder treure a licitació el projecte de renovació del passeig durant aquest mes de novembre.

D’aquesta manera, en els propers dies sortirà a concurs la licitació de l’obra amb l’objectiu que a principis de l’any 2018 comencin les obres amb una duració estimada de vuit mesos.

L’actuació que contempla aquest projecte és l’execució d’una remodelació del Passeig Marítim de la Platja del Miracle en la zona de construcció de la nova passarel·la per adaptar-lo a la nova realitat de connexió de la façana marítima amb la ciutat, de manera que el passeig, juntament amb les instal·lacions portuàries més properes d’ús ciutadà, com són el port esportiu, el dic de Llevant i la zona lúdico-cultural del Moll de Costa, siguin de millor accés i adquireixin un ús més urbà, més ciutadà, més per a vianants.

Les característiques del projecte d’urbanització són les següents:

  • Pavimentació d’un vial amb un carril per a cada sentit
  • Carril bici
  • Zona de pas per a vianants més ampla
  • Jardineria i arbrat
  • Nou enllumenat
  • El pressupost de l’obra és de poc més d’1.200.000 euros (+ IVA).

Temas

Comentarios

Lea También