Entrega dels premis als millors estudiants de la Pobla de Mafumet

Els guardons reconeixen els tres millors expedients acadèmics al final de cada cicle educatiu i també s’atorga un premi d’una estada a l’estranger per aprendre l’idioma a l’alumne que hagi assolit la millor nota global final de BAT o CFGS

02 octubre 2019 08:40 | Actualizado a 02 octubre 2019 08:59
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

En el marc de la política municipal d’impuls a la formació i a l’educació a tots els nivells, l’Ajuntament de la Pobla de Mafumet ha posat en marxa una nova edició -la sisena- dels Premis als millors expedients acadèmics. Amb aquesta iniciativa el consistori, en nom de tot el municipi, vol reconèixer el mèrit, l’esforç, la dedicació i la constància dels estudiants pobletans.

Per aquest motiu i des de fa sis anys, l’Ajuntament convoca aquests guardons, que premien econòmicament els tres millors expedients acadèmics de cada cicle educatiu, tant per als pobletans que cursin els seus estudis al municipi com per als que ho fan fora de la Pobla.

A més i com a premi extraordinari, també es concedirà una estada a l’estranger, per estudiar in situ l’idioma local, a l’alumne/a que hagi assolit la millor nota global final de Batxillerat o Cicle Formatiu de Grau Superior, de qualsevol especialitat. Aquest premi té una dotació màxima de 1.800 euros. Pel que fa a la resta de guardons, també dotats econòmicament, ofereixen premis de 150, 125 i 100 euros, per als alumnes d’Educació Primària; de 300, 275 i 250 euros, per als de Secundària; i de 400, 350 i 300 euros, per als estudiants de Batxillerat i de Cicles Formatius.

Els i les alumnes poden optar-hi sempre i quan hagin acabat en el curs anterior algun dels cicles educatius de Primària, Secundària, Batxillerat i/o Cicles Formatius de Grau Mitjà o Superior. A més, per optar al premi cal que els alumnes estiguin empadronats a la Pobla abans de l’1 de setembre de 2018, així com estar al corrent del pagament dels impostos i taxes municipals. El termini per dur a terme la inscripció finalitza el proper 31 d’octubre, i només cal omplir el formulari corresponent i lliurar-lo a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà de la Pobla, junt amb un certificat o còpia compulsada de l’expedient acadèmic que opti al premi. La presentació de la sol·licitud també pot ser tramitada per via telemàtica, a través de la seu electrònica de l’Ajuntament pobletà.

Com en edicions anteriors, l’acte de lliurament dels Premis als millors expedients acadèmics de la Pobla tindrà lloc a principis de desembre, i s’emmarcarà en els actes previs de les festes nadalenques.

Comentarios
Multimedia Diari