Entren en funcionament les visites guiades al conjunt històric de Siurana

S'oferiran dos tipus de visites durant els caps de setmana i els dies festius: la visita dinamitzada, cada dissabte i diumenge a les 12.00 h, i la visita teatralitzada, cada segon cap de setmana de mes a les 12.00 h

19 mayo 2017 21:51 | Actualizado a 22 mayo 2017 12:59
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

A partir del dissabte 19 de setembre, comença una nova temporada de visites guiades a Siurana, el Priorat. Aquestes vénen carregades de sorpreses per oferir als visitants una nova manera de conèixer el ric patrimoni que té aquest petit poble medieval. S’oferiran dos tipus de visites durant els caps de setmana i els dies festius: la visita dinamitzada, cada dissabte i diumenge a les 12.00 h, i la visita teatralitzada, cada segon cap de setmana de mes a les 12.00 h. A més a més també s’ha posat en marxa un programa educatiu destinat a centres escolars.

La visita dinamitzada tindrà un cost de 6 € per als adults i 4 € els infants de 8 a 12 anys (els menors de 8 anys, gratuït). L’objectiu d’aquesta visita, que durarà una hora i mitja és descobrir el conjunt patrimonial de Siurana d’una forma amena però rigorosa, explicant les històries que conformen la història.

La visita teatralitzada tindrà un cost de 9 € per als adults i 5 € els infants de 8 a 12 anys. En aquest cas es pretén apropar el visitant a Siurana a través del món llegendari, barrejant elements històrics i fantasiosos que la tradició oral ens ha fet arribar.

Comentarios
Multimedia Diari