Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Entren en funcionament les visites guiades al conjunt històric de Siurana

S'oferiran dos tipus de visites durant els caps de setmana i els dies festius: la visita dinamitzada, cada dissabte i diumenge a les 12.00 h, i la visita teatralitzada, cada segon cap de setmana de mes a les 12.00 h

Redacció

Whatsapp
La imatge reflecteix el moment d´una visita teatralitzada al conjunt històric de Siurana. Foto: Cedida

La imatge reflecteix el moment d´una visita teatralitzada al conjunt històric de Siurana. Foto: Cedida

A partir del dissabte 19 de setembre, comença una nova temporada de visites guiades a Siurana, el Priorat. Aquestes vénen carregades de sorpreses per oferir als visitants una nova manera de conèixer el ric patrimoni que té aquest petit poble medieval. S’oferiran dos tipus de visites durant els caps de setmana i els dies festius: la visita dinamitzada, cada dissabte i diumenge a les 12.00 h, i la visita teatralitzada, cada segon cap de setmana de mes a les 12.00 h. A més a més també s’ha posat en marxa un programa educatiu destinat a centres escolars.

La visita dinamitzada tindrà un cost de 6 € per als adults i 4 € els infants de 8 a 12 anys (els menors de 8 anys, gratuït). L’objectiu d’aquesta visita, que durarà una hora i mitja és descobrir el conjunt patrimonial de Siurana d’una forma amena però rigorosa, explicant les històries que conformen la història.

La visita teatralitzada tindrà un cost de 9 € per als adults i 5 € els infants de 8 a 12 anys. En aquest cas es pretén apropar el visitant a Siurana a través del món llegendari, barrejant elements històrics i fantasiosos que la tradició oral ens ha fet arribar.

Temas

  • COMARQUES

Comentarios

Lea También