Enxampat un furtiu que capturava ocells amb una xarxa japonesa a Tarragona

Durant la intervenció dels Agents Rurals també es van comissar tres gafarrons, una cadernera, un verdum i una merla que es trobaven en una gàbia

19 mayo 2017 23:30 | Actualizado a 22 mayo 2017 21:42
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

El Cos d'Agents Rurals ha denunciat un caçador furtiu que capturava ocells mitjançant una xarxa japonesa col·locada en una parcel·la agrícola de Tarragona. Arran d'una denúncia anònima, divendres passat es va coordinar un dispositiu que finalment va culminar amb la intervenció d'una xarxa de 15 metres de longitud que estava parada enmig d'uns avellaners amb el reclam de dues caderneres engabiades. Durant la intervenció també es van comissar tres gafarrons -una espècie protegida-, una cadernera, un verdum i una merla que es trobaven en una gàbia. La captura d'ocells amb xarxa japonesa està totalment prohibida en ser un mètode massiu i no selectiu, només autoritzable per a la captura científica.

Després de localitzar la xarxa, els Agents Rurals van procedir a la identificació del presumpte furtiu i a l'aixecament de les actes de denúncia corresponents per la seva tinença i utilització. La captura d'ocells amb aquestes xarxes i la seva tinença estan prohibides i la seva utilització pot constituir un delicte penal i comportar penes de fins a dos anys de presó o multes de 8 a 24 mesos.

Comentarios
Multimedia Diari