Enxampats dos joves que havien robat 20 ampolles de licor en un supermercat de Montblanc

El valor de les ampolles no superava els 400 euros i, per tant, els dos homes van quedar denunciats per delicte lleu de furt

19 mayo 2017 16:06 | Actualizado a 21 mayo 2017 14:10
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Agents de la Policia de la Generalitat Mossos d'Esquadra de la comissaria de l’Alt Camp – Conca de Barberà van denunciar, el passat dijous, dos homes de 28 i 24 anys, de nacionalitat romanesa i veïns de l’Hospitalet de Llobregat com a presumptes autors d’un delicte lleu de furt.

Els fets van tenir lloc a Montblanc quan la responsable d’un supermercat del municipi va alertar la policia que dos homes havien furtat de l’establiment ampolles de licor. Ràpidament, agents de la comissaria de Montblanc es van fer càrrec de l’incident i es va muntar un dispositiu de recerca dels autors.

La coordinació entre les comissaries de Montblanc i de Valls va ser ràpida i només 10 minuts després del furt, una patrulla va observar els presumptes lladres entrant a Valls per la N-240. Els agents van aturar el vehicle per poder identificar els ocupants i escorcollar-los.

A l’interior del cotxe, els agents van trobar una vintena d’ampolles de licor i estris per tallar les alarmes d’aquest tipus de producte. Un cop comprovat que les ampolles procedien del furt, els agents van poder lliurar-les a la seva propietària. El valor de les ampolles no superava els 400 euros i, per tant, els dos homes van quedar denunciats per delicte lleu de furt.

Els dos homes, que acumulen diversos antecedents per furts, van ser citats per a un judici ràpid avui dimarts als Jutjat de primera instància i instrucció número 2 de Valls.

 

Comentarios
Multimedia Diari