Es declaren en dues hores tres incendis a Vallmoll, Montblanc i Santa Oliva

Tots van afectar zona de canyes i matoll

18 enero 2020 16:02 | Actualizado a 18 enero 2020 18:47
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Els Bombers de la Generalitat han hagut de fer front, a primeres hores de la tarda d'avui dissabte, a tres incendis de vegetació que s'han declarat en un interval de dues hores.

El primer avís s'ha rebut a la una sobre un foc al marges de l'autopista AP-2 al seu pas pel terme municipal de Montblanc. Concretament, les flames estaven situades en el punt quilomètric192, sentit Lleida.

L'incendi ha cremat una zona de canyes i ha estat apagat a les tres de la tarda per dotacions de bombers dels parcs de Valls i Montblanc.

Una hora més tard s'ha declarat el segon incendi, també de canyes, en aquest cas a un torrent del terme de Vallmoll. El foc s'ha localitzat a l'alçada del punt quilomètric 12 de la carretera N-240.

En les tasques d'extinció d'aquest segon foc han intervingut quatre dotacions de bombers dels parcs d'Alcover, Valls i Tarragona. Les flames estaven al llarg de 200 metres del barranc. A les cinc de la tarda el foc s'ha donat per estabilitzat.

I finalment, quan passaven cinc minuts de les tres de la tarda, una dotació de bombers del Vendrell ha anat a sufocar un foc al terme de Santa Oliva. El sinistre es localitzava als marges de l'autopista AP-7, en el punt quilomètric 215.

Per una altra part, a un quart de set de la tarda es va declarar un altre incendi de vegetació, en aquest cas al Baix Camp. Va ser al terme de la Selva del Camp, a un cent metres del Camí de la Serra.

Es van cremar herbes al costat d'una bassa de reg de plàstic d'una finca particular. El foc va ser apagat per una dotació de bombers de Reus.

Durant la matinada

Finalment, durant la matinada hi ha hagut un altre incendi a Valls, al torrent de la Xamora, que ha cremat 2.500 metres quadrats.

Bombers d'Alcover, Valls i Tarragona han participat en les tasques d'extinció. El foc es va detectar a dos quarts de dotze de la nit.

Comentarios
Multimedia Diari