Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Es manté el nombre d'estudiants que entra a la URV en primera opció

Els estudis més sol·licitats són els de Medicina, a Reus, amb una nota de tall de 12,236

ACN

Whatsapp
Estudiants començant l'examen de llengua castellana de les PAU, al Campus Catalunya de la URV, a Tarragona, el passat 9 de juny. Foto: ACN

Estudiants començant l'examen de llengua castellana de les PAU, al Campus Catalunya de la URV, a Tarragona, el passat 9 de juny. Foto: ACN

El nombre d'alumnes assignats a la Universitat Rovira i Virgili en la primera distribució de places de la preinscripció universitària es manté estable. Si el curs passat eren 3.118, enguany el volum d'estudiants és de 3.101. Una reducció de 17 alumnes, un 0,55%, en el context d'un augment de l'1% del nombre d'assignats al sistema universitari català. Segons la universitat, doncs, la previsió és assolir una xifra de matriculats nous similar a la del curs 2014-2015, que va ser de 3.092. Pel que fa als estudis més sol·licitats en primera opció hi trobem els de Medicina, a Reus, amb 454 persones que l'han triat en primera opció i amb 125 places disponibles. La nota de tall ha quedat en un 12,236.

Després dels estudis de Medicina, a una llarga distància, hi ha els d'Infermeria a Tarragona. Els han demandat 188 estudiants, disposen de 85 places i la nota de tall és de 8,906. En tercer lloc se situa l'ensenyament de Fisioteràpia, també a la capital del Baix Camp, que han triat 178 alumnes i amb 75 places disponibles. La nota de tall s'ha fixat en un 9,047. Precisament aquests tres estudis estan entre els 100 més demandats a Catalunya.

La llista dels deu estudis més sol·licitats la completen Administració i direcció d'empreses, a Reus, Psicologia, a Tarragona, Dret, a Tarragona, Infermeria, a Tortosa, Educació primària, a Tarragona, Educació social, a Tarragona, i Educació infantil, també a Tarragona.

Referent a les notes de tall, la doble titulació de Bioquímica i biologia molecular i Biotecnologia és l'ensenyament de la URV que exigeix una nota de tall més alta per accedir-hi, un 12,554, i està entre els deu estudis del sistema universitari català amb les notes de tall més altes. Les notes de tall per sobre de 10 a la URV son, a més de Bioquímica i biologia molecular i Biotecnologia, Medicina (12,236), Bioquímica i biologia molecular (10,878), Biotecnologia (10,774) i la doble titulació de Biotecnologia i Enginyeria informàtica (10,219). Hi ha nou estudis més en que cal tenir més d'un 8 per accedir-hi.

Dimarts vinent, 14 de juliol, comença la matrícula pels estudiants de primer curs a qui ja s'ha assignat plaça, i el 23 de juliol es farà la segona assignació de places pels alumnes que hagin accedit a la matriculació aquesta primera ronda.

Temas

  • TARRAGONA

Comentarios

Lea También