Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Es registren vuit ofertes per ocupar les set parades lliures del Mercat Central

Els pròxims dies s'obriran les vuit pliques presentades i se sabrà a quin lloc ha optat cadascuna

ACN

Whatsapp
La reforma de l´històric edifici modernista del Mercat Central, inaugurat l´any 1915, ha suposat una inversió econòmica de més de 47 milions d´euros. FOTO: PERE FERRÉ

La reforma de l´històric edifici modernista del Mercat Central, inaugurat l´any 1915, ha suposat una inversió econòmica de més de 47 milions d´euros. FOTO: PERE FERRÉ

El concurs per adjudicar les set parades que encara estan lliures al nou Mercat Central de Tarragona ha rebut vuit ofertes. El termini per presentar-les va acabar dimecres. Les parades que han sortit a licitació són l'1, 5, 6, 12, 21bis, 25 i 29 i s'han de destinar a l'activitat comercial o de restauració, segons el Reglament de Mercats de Tarragona. Els pròxims dies s'obriran les vuit pliques presentades i se sabrà a quines parades ha optat cadascuna de les ofertes.

El recinte va obrir el 16 de març amb 40 parades, de les quals 16 són de venda de carn, xarcuteria, aus i precuinats; deu són de venda de peix i marisc; vuit venen fruita i verdura, i sis corresponen als negocis de pesca salada, fruits secs, fleques i bars.

Pel que fa als locals comercials que estan adjudicats, n'hi ha vuit: un és de venda de maquinària de restauració, Projectes i Equipaments Tarraco SA, un de productes ecològics, Veritas, i sis de Mercadona.

Per als sis locals comercials que estan lliures se segueix un procediment negociat amb els interessats en ocupar-los.

Temas

  • TARRAGONA

Comentarios

Lea También