Es reobre el trànsit a l'AP-2 que havia estat tallada per un incendi al Pla de Santa Maria

Set mitjans aeris i catorze dotacions terrestres treballen en les tasques d'extinció

19 mayo 2017 18:45 | Actualizado a 21 mayo 2017 17:03
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

A les 13.59 hores, els Bombers de la Generalitat han estat alertats d’un incendi de vegetació agrícola que s’ha produït a prop de la carretera C-37 al seu pas pel terme municipal del Pla de Santa Maria, a la comarca de l’Alt Camp.

El foc, que ha afectat camps agrícoles de rostolls, ha anat avançant empès pel vent de nord-oest i ha saltat l’autopista AP-2. A hores d’ara, l’incendi està controlat i segons les primeres estimacions del Cos d’Agents Rurals, ha afectat 6 hectàrees de vegetació. 

Al lloc continuen treballant els Bombers de la Generalitat, que s’han activat amb 14 dotacions terrestres i 7 mitjans aeris (4 Avions de Vigilància i Atac, 2 helicòpters bombarders i un helicòpter de comandament). 

Segons informa el Servei Català de Trànsit, l’autopista AP-2, que havien estat tallada durant aproximadament tres hores a causa de l’incendi, ja ha estat reoberta.

A la zona també s’hi ha desplaçat 11 dotacions dels Mossos d’Esquadra, 1 dels Agents Rurals i l’Agrupació de Defensa Forestal del Clot de Bou amb 3 vehicles i 12 voluntaris.

AVUI: Cinc incendis cremen al Camp de Tarragona amb dues hores de diferència

 

 

Comentarios
Multimedia Diari