Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Es representen els quatre balls parlats a Valls

A dos quarts de set de la tarda, als Arcs de Ca Magrané ha tingut lloc l'inici de la primera tarda d'actuacions del ball de vells de Valls

Alba Tudó

Whatsapp
El ball de gitanes ha sigut representat a la Plaça de l'Oli

El ball de gitanes ha sigut representat a la Plaça de l'Oli

En motiu de la Festa Major, aquest dijous a dos quarts de set de la tarda, als Arcs de Ca Magrané ha encetat la primera tarda d’actuacions del ball de vells.És una farsa històricament lligada al gremi dels sabaters.Matrimonis emprenyats, marits, iaios, han omplerts els carrers del Barri Antic.

A dos quarts de set de la tarda a la Plaça de l’Oli han començat amb el ball de gitanes, seguit del ball de Vells, el ball dels pastorets i per cloure el ball de diables.
L’humanisme ha empeltat els seguicis de carrer amb textos teatrals, que sobretot a la guerra del Francès esdevingueren marcadament satírics.A la vuit del vespre ha tingut lloc a la Plaça de les Escudelles, el ball de vells. La darrera actuació de la jornada ha sigut a tres quarts de nou del vespre a la Plaça Jaume I de Valls.

Comentarios

Lea También