Escassa presència d’artistes a la Walking Gallery de TGN

La iniciativa estava oberta a tots els creadors del Camp de Tarragona amb l’objectiu de donar-los visibilitat i reivindicar la seva feina

08 octubre 2018 11:59 | Actualizado a 09 octubre 2018 12:38
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Tarragona va celebrar ahir la seva primera Walking Gallery, una iniciativa de l’Associació cultural Tarraco Crea, oberta a tots els artistes del Camp de Tarragona per donar visibilitat a la seva feina en el que és un moviment alternatiu dintre del món de l’art.

Els creadors, amb les seves obres, havien d’anar passejant per tota la ciutat des de la plaça Corsini, fins al Balcó, la plaça Verdaguer o la plaça de la Font, entre altres punts de l’itinerari, per muntar una exposició col·lectiva. No obstant això, ja sigui com a conseqüència del Concurs de Castells o per un altre motiu, la cita només va aplegar tres persones, el mateix organitzador, Adrià Rodríguez, així com Eduard Fortuny i Teresa Baena.

El barceloní Rodríguez manifestà que «la idea és fer-ho de manera periòdica, cada dos o tres mesos fins que es creï un grup artístic que mogui una miqueta l’art». És, en definitiva, «reivindicar l’art, un espai per als creadors i la visibilitat», va explicar. 

Adrià Rodríguez presentava el quadre Estampacions de les clavegueres, Eduard Fortuny, pintor d’art contemporani, una pintura del perfil de Tarragona i, per la seva banda, Teresa Baena la seva obra abstracta, que representava un fòrum. Walking Gallery és un moviment cultural nascut a Barcelona el 2009, quan Josep Puig va fer un passeig per la ciutat amb un quadre seu penjat a l’espatlla. No era un gest buit: ho va fer amb la intenció de desenvolupar un moviment que ja ha arribat a Madrid o Bilbao, entre altres ciutats.

Comentarios
Multimedia Diari