Esllavissada a la C-240z entre Vilaverd i la Riba

Les roques van ser retirades durant el dia d'ahir, però s´ha decidit deixar la carretera tallada de forma indefinida per precaució davant les possibles pluges dels pròxims dies

19 mayo 2017 19:54 | Actualizado a 21 mayo 2017 21:19
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La carretera secundària que uneix Vilaverd i la Riba, la C-240z, va patir ahir una nova esllavissada, la segona en tres anys, el que ha obligat a tallar la via de forma indefinida. Els fets es van produir prop del quilòmetre 31 a primera hora del matí i, segons l’alcalde de Vilaverd, Antoni Anglès, devia succeir entre les 4 i les 7 de la matinada, «ja que a dos quarts de quatre tenim constància de l’última persona que va passar sense que s’hagués produït l’esllavissada», argumenta.

Per sort, al moment dels fets ningú passava per la via, així que no hi va haver afectats. De fet, segons Anglès, aquesta carretera és poc utilitzada pels vehicles, ja que acostumen a desplaçar-se per la C-14. «La gent la fa servir més per anar a caminar», afegeix.

Les roques que ahir tallaven la carretera van començar a ser retirades vora les 12 del migdia, mentre que a mitja tarda la via ja era neta. Tot i això, s’ha decidit deixar la C-240z tallada per precaució davant les possibles pluges dels pròxims dies.

Estudis a la zona

Ahir al matí, la directora dels Serveis Territorials de Territori i Sostenibilitat, Trinitat Castro, va estar a la zona afectada acompanyada pels alcaldes de Vilaverd, Antoni Anglès, i la Riba, Joan de la Puente. En aquesta trobada, Castro va anunciar que durant el dia d’avui tècnics del Departament visitaran la carretera per tal de determinar les actuacions a realitzar per evitar noves esllavissades.

Comentarios
Multimedia Diari