Esport per combatre el càncer

Les activitats es desenvolupen a Tarragona, Reus, Tortosa, Amposta i, recentment, a Constantí amb la incorporació de tir amb arc

20 febrero 2019 12:40 | Actualizado a 20 febrero 2019 12:45
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La Lliga Contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i de les Terres de l’Ebre ofereix, un any més, diferents opcions per a la pràctica de l’esport amb un programa d’exercici físic, ioga i pilates a persones diagnosticades amb càncer. Recentment, s’ha incorporat a Constantí  l’opció de tir amb arc per a dones operades de mama per tal prevenir el limfedema.

La pràctica de l’esport durant i després dels tractaments oncològics, sempre adaptat a la condició física de cadascú, té importants beneficis tant per a la salut mental com física del malalt.

Durant el 2018, en els diferents programes que ha desenvolupat la Lliga Contra el Càncer al territori hi ha participat prop de 70 persones.

El programa d’activitats esportives per al 2019 el formen l’exercici físic per a persones en tractament que es desenvolupa a Reus els dilluns i dimecres de les 18.30 a les 19.30 hores. Ioga a Reus, que es desenvolupa els dijous de les 16 a les 17 hores al centre cívic del Carme. Ioga a Tarragona que es realitza els dijous de les 17.30 a les 18.30 a la seu de la Lliga Contra el Càncer. Ioga a Tortosa que es realitza els dimecres de les 16.30 a les 17.30 hores i des les 17.45 a les 18.45 hores. I també s’ha posat en funcionament un de pilates a Amposta que es realitza els dilluns de les 11 a les 12 hores.

La participació en els programes d’activitat física de la Lliga Contra el Càncer de les Comarques de  Tarragona i de les Terres de l’Ebre van dirigides a socis i sòcies de l’entitat i  té un cost simbòlic per participar-hi. Així mateix, el tir amb arc a Constantí és una activitat totalment gratuïta.

Cal dir que durant l’any passat la Lliga va comptar amb el suport de la Fundació Reddis per dur endavant aquests programes. Per participar en els diferents programes d’activitat física cal adreçar-se al telèfon de l’entitat el 977 23 24 24.

Comentarios
Multimedia Diari