Estrelles, cinema, teatre i màgia a Montblanc

El cicle arrenca avui dijous 11 de juliol amb un tribut a Joan Manuel Serrat, un espectacle produït i dirigit per Antoni Mor

11 julio 2019 11:50 | Actualizado a 11 julio 2019 12:52
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Música, estrelles, cinema, teatre i màgia per aquest estiu. L’Ajuntament de Montblanc ha preparat un nou programa d’actuacions culturals que es duran a terme entre avui i el 25 de juliol i, l’1, el 8, el 15 i el 22 d’agost a les 10 de la nit al claustre del centre cultural Anselm Turmeda.

La primera actuació està prevista aquest avui amb un tribut a Joan Manel Serrat. Serratejant és un espectacle produït i dirigit per Antoni Mor on es repassaran les cançons més populars del cantautor català.

Campeones és la pel·lícula escollida per al cinema a la fresca. La sessió s’ha programat pel dijous 25 de juliol. El primer dijous d’agost es durà a terme Vi, glosa i estrelles, un espectacle lúdic i divulgatiu en què es van descobrint les connexions entre el món del vi i els astres, a través de la cançó amb text improvisat, la divulgació astronòmica, la poesia, els contes i les cançons. L’activitat anirà a càrrec d’Alexandre Bonanit i de Gemma Balagué. Els vins aniran a càrrec dels cellers Costador Terroirs Mediterranis i Mas Foraster. Està adreçada a majors de 18 anys i té les places limitades. Les inscripcions de 3€ per persona es podran realitzar a l’Ajuntament de Montblanc.

El 8 d’agost està reservat pel teatre amb La memòria de les oblidades. Una obra de teatre basada en les dades reals sobre la vida de quatre dones empresonades pel règim franquista al convent de les Oblates de Tarragona, habilitat com a presó l’any 1938. L’espectacle no està recomanat a menors de 14 anys. Les entrades de 5€ (anticipades) i 10€ (Taquilla) es podran adquirir a l’Oficina de Turisme a partir del 22 de juliol.

El 15 d’agost el monologista Xavier Castells presentarà un show on gaudir de la versió més propera, divertida i al mateix temps personal del còmic guanyador del certamen europeu de comèdia Haags i habitual en el canal de TV Comedy Central. L’última nit d’estiu serà dijous 22 d’agost i anirà a càrrec de Melanie Màgia. Una jove maga professora de l’escola del Mag Lari que proposa un espectacle diferent.

Les nits d’estiu es complementaran amb divendres sardanes. El 12 i el 26 de juliol i, el 2, 9, 16 i el d’23 d’agost a les 20 h a la plaça major tothom que ho vulgui podrà gaudir d’una ballada de sardanes.

Comentarios
Multimedia Diari