Europastry busca personal per ocupar 100 llocs de treball

L’empresa de masses congelades ha invertit 30 milions d’euros en una nova línia de pastisseria. Ara organitzen diferents visites a la planta a estudiants de la zona

16 febrero 2019 10:10 | Actualizado a 16 febrero 2019 19:53
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L’empresa de masses congelades, Europastry està buscant més de cent treballadors per la planta de Sarral. Precisament fa uns mesos que han invertit 30 milions d’euros en una nova línia de pastisseria fermentada premium, i per aquest motiu estan buscant perfils especialitzats per treballar a Sarral.

Ara, la planta ha iniciat unes jornades dedicades a captar talent i impulsar la formació a l’Alt Camp i la Conca de Barberà. 28 alumnes del Grau Superior de Mecatrònica Industrial i Automatització i Robòtica, i 45 alumnes de Grau Mitjà de Soldadura i Caldereria, Mecanització i activitats comercials de l’Institut Jaume Huguet, han visitat la planta.

Martí Rull, Manager de la Planta de Sarral afirma que «l’ampliació de la planta de Sarral confirma l’alt nivell de qualitat de la planta. Estem buscant joves ben formats, especialment en alimentació i electromecànica, perquè s’uneixin al nostre equip».

S‘espera que en aquests mesos 200 alumnes de la zona visitin la planta de Sarral 

Durant la visita, els alumnes, acompanyats per diferents professors, han pogut conèixer Europastry i com funciona la planta de Sarral. En acabar la visita, també han pogut degustar els productes que s’elaboren allà.

Amb motiu de la inauguració de la nova planta de Sarral, dirigents d’Europastry es van reunir amb representants del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya a l’Ajuntament de Sarral per impulsar la formació de la Conca de Barberà i oferir graus professionals perquè els joves puguin formar-se i treballar a l’empresa. La companyia, amb dues plantes a la província de Tarragona (Sarral i Vallmoll), va manifestar a les autoritats la necessitat de formar joves de la zona en diferents matèries que els permetin incorporar-se en aquestes plantes. Concretament, diuen que seria important poder comptar amb joves formats en Graus d’alimentació, així com d’electromecànica. Durant els mesos de febrer i març, s’espera que visitin la planta més de 200 alumnes dels instituts de la zona.

La planta a Sarral
La planta de Sarral va ser inaugurada el 1992 amb tres línies de producció de brioixeria. Durant els últims sis anys, Europastry ha realitzat inversions de més de 44 milions d’euros en ampliacions i millora de les instal·lacions d’aquesta planta. En l’actualitat, la planta compta amb més de 400 treballadors, nou línies de producció i una capacitat productiva de 55.000 tones anuals, a les que actualment se sumen les 18.000 tones de la nova línia de pastisseria prefermentada premium.

De fet, Europastry és una empresa multinacional espanyola. La companyia es dedica a la producció de pa, brioixeria i pastisseria congelada d’alta qualitat, combinant els processos tradicionals amb l’última tecnologia.
 

Comentarios
Multimedia Diari