Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Eva Agasa i Roc Blackblock rescaten de l’oblit protagonistes de fotografies antigues

Aquest és el punt de partida de l’exposició de pintura ‘Memoràndum dels oblits’, que es pot visitar fins al 24 de març al Pati del Palau de la Diputació de Tarragona

Diari de Tarragona

Whatsapp
Es pot veure fins al 24 de març al Pati de la Diputació. FOTO: Cedida

Es pot veure fins al 24 de març al Pati de la Diputació. FOTO: Cedida

Fotos antigues de família on apareixen persones que han estat oblidades. Aquest és el punt de partida de l’exposició de pintura ‘Memoràndum dels oblits’, d’Eva Agasa i Roc Blackblock, fins al 24 de març al Pati del Palau de la Diputació de Tarragona, una mostra que reviu a través d’obres pictòriques fotos d’àlbums familiars i imatges «com les que de vegades podem trobar tirades a les escombraries o en mercats de segona mà», assenyalen els autors. 

Eva Agasa, nascuda a Ulldecona el 1976, és llicenciada en Belles Arts, i actualment és professora d’educació artística i d’extraescolars de pintura, ceràmica i escultura en una escola de Barcelona. Ha estat guardonada en diferents premis d’art arreu de Catalunya, i ha exposat en espais com l’Escola d’Art de la Diputació a Tortosa, el Museu Olímpic i de l’Esport, a Barcelona, o a la Fundació Iluro. 

Pel que fa a Roc Blackblock, va néixer a Barcelona. Ha estudiat Disseny gràfic i Il·lustració. És conegut en l’àmbit de l’art de carrer, o ‘Street Art’, pels seus monumentals grafits a l’espai urbà, en ciutats com Tortosa, Barcelona o Granollers. Ha participat en festivals a dins i fora de Catalunya, i a diferents exposicions col·lectives, a Sydney, Austràlia, i properament ho farà a Santiago de Xile.

Temas

Comentarios