Exhibició de folk pop, flamenc i jazz a la Capsa de Música de TGN

La sala tarragonina acull aquest cap de setmana els concerts de Marem Ladson, Mavica, Círculos, Incorregibles i el trio Playground

10 diciembre 2019 18:20 | Actualizado a 10 diciembre 2019 18:29
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La Capsa de Música de Tarragona tancarà aquest cap de setmana l’any amb formació, concerts de Movistar, música de Tarragona provinent dels barris de Ponent i els estàndards del jazz.

El divendres al matí, dins el projecte Escoles a la Capsa, els alumnes de 5è de primària de l’Escola Bonavista podran gaudir del cercle de percussió, un espai on poder compartir i comunicar-se amb un mateix i els altres participants a través de la música. Disposats en cercle per afavorir la interacció del grup, els alumnes estan orientats per un facilitador que dinamitza l’activitat.

En aquesta ocasió és Paco Montañés, de Mèmp Cercles de Percussió, músic professional que compta amb una àmplia carrera en el món de la interpretació, la docència i la dinamització de cercles de percussió.

El mateix dia, a la nit, tindrà lloc un dels Concerts de Movistar amb les actuacions de Marem Ladson i Mavica a partir de les 22.30 hores. El concert és gratuït amb invitació a botigues Movistar de la ciutat. Marem Ladson ha gravat el seu primer disc amb 19 anys i presenta un gran nivell d’imaginació compositiva, profunditat en les lletres i capacitat d’interpretació. Amb tot just un single (All My Storms, 2017) va cridar l’atenció de mitjans i programadors, catalogant a la gallega-estatunidenca com una de les promeses més fermes del panorama musical.

Per la seva banda, Mavica és la jove compositora i guitarrista, Marta Casanova, originària de Cartagena i resident a Londres, on prepara l’enregistrament de Gone, el que serà el seu EP de presentació i amb el qual ja ha passat per ciutats com Barcelona, Madrid, Múrcia o Berlín. Però és a la capital britànica on ha trobat el lloc per materialitzar el seu projecte musical.

Els sons de Ponent

La reivindicació musical dels barris s’escoltarà aquest cop amb el concert de Círculos i Incorregibles. Serà aquest dissabte a les 23 hores (entrada amb aportacions voluntàries).

«La idea és il·lusionar i allunyar-nos junts de les ferides que ens separen», expliquen des de la Capsa de Música, que ha programat aquest concert amb dues bandes representatives dels barris de Ponent: una de nova creació, Círculos, i una altra de veterana que torna, els Incorregibles, un dels guanyadors del desaparegut concurs musical de Tarragona DO TGN.

Círculos es caracteritza per un estil flamenc rock i pop, amb classe i elegància, amb temes propis que veuen dels grans noms del rock flamenc com ara Triana. Mentrestant, Incorregibles presenten el seu nou àlbum que és el retorn als escenaris d’aquest entranyable quartet de rock i feeling.

Clàssics del soul

El jazz serà l’últim protagonista de la programació musical amb el concert de Playground diumenge a les 20 hores (preu de l’entrada 5 euros). És el trio format per la veu vellutada de Clara Luna i les versàtils guitarres de Vicenç Solsona i l’Andreu Zaragoza.

Aquest concert és una proposta musicalment seductora i evocadora, que fa un recorregut per clàssics del soul, estàndards de jazz i bossanoves, així com algun tema original, per tal de fer arribar al públic de la Capsa de Música tot l’encís de la sonoritat jazzística en format trio.

Comentarios
Multimedia Diari