Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Exposició 'Tarragona sota el mar' al Refugi 1 del Moll de Costa

Diari de Tarragona

Whatsapp
Una de les imatges de l'exposició que s'inaugura avui dia 1 de febrer al Refugi 1 del Moll de Costa.

Una de les imatges de l'exposició que s'inaugura avui dia 1 de febrer al Refugi 1 del Moll de Costa.

La programació del Moll de Costa s’enceta aquest mes de febrer amb un seguit d’activitats en tot el seu recinte.

Avui dijous, 1 de febrer, s’inaugura al Refugi 1 l’exposició fotogràfica Tarragona sota el mar. Una mostra de la vida al Parc Subaquàtic de la Societat d’Exploracions Submarines (SES), una exposició d’una entitat amb una gran implicació en l’entorn portuari atès que manté en el passeig de l’Escullera el Parc Subaquàtic, des del 6 de juny de 1995.

La SES ha estat pionera en la introducció del busseig esportiu a Catalunya, alhora que ha contribuït de manera singular a l’estudi i conservació del fons marí de Tarragona.

La SES es va fundar el 8 de juliol de 1955 com a una branca del Cine Club Cultural de Tarragona i en un inici es va denominar Societat d’Investigacions Submarines, però el 14 d’abril de 1956 es va independitzar amb el nom de Societat d’Exploracions Submarines. En aquests anys ha estat un dels clubs pioners en l’ensenyament de busseig amb escafandre autònom.

Amb aquesta exposició, el Port de Tarragona i la SES volem compartir novament amb la societat la bellesa submergida de la mar de Tarragona, just a tocar de casa. Una exposició que apropa el món del submarinisme i el fons marí a tothom.

També en el marc d’aquesta exposició, aquest cap de setmana es realitzen dues conferències: divendres, 2 de febrer, a les 19 h la SES Tarragona parlarà sobre ‘Tarragona sota el mar’  i l’endemà, dissabte 3 de febrer, a les 12 h, la Creu Roja dissertarà sobre ‘L’atenció en el mar: platges i parc’.

Temas

Comentarios

Lea También