Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Exposició a la Diputació

La mostra, que presenta una vintena de col·leccions relacionats amb la filatèlica i la numismàtica, es pot visitar fins al proper 22 d'octubre.

Diari de Tarragona

Whatsapp
Un total de 80 vitrines configuren aquesta exposició al Palau de la Diputació.

Un total de 80 vitrines configuren aquesta exposició al Palau de la Diputació.

El Pati del Palau de la Diputació de Tarragona acull un any més l'exposició que aglutina milers d’objectes relacionats amb la filatèlia, la numismàtica i el col·leccionisme en general.

Es tracta de la “XXXVI Exposició Filatèlica i Numismàtica Marenostrum 2017”, que s'inaugura aquest divendres.

La mostra dels segells que es poden veure.

Fins al proper 22 d'octubre, el públic interessat en aquesta activitat podrà visitar l’exposició, que compta amb prop de 80 vitrines on s’exposen una vintena de col·leccions que han aportat els diferents participants. D’aquesta manera, en un mateix espai, l’espectador pot contemplar col·leccions particulars de filatèlia i altres reculls diversos i originals que engloben punts de llibre, medalles i altres objectes.

Diverses medalles i insignes de col·leccions privades.

Organitzada per la Societat Filatèlica i Numismàtica de Tarragona, aquesta mostra recull objectes de veterans del món del col·leccionisme, que any rere any presenten les seves col·leccions en aquest acte, i també recull col·leccions de participants més novells.

Temas

Comentarios

Lea También