Exposició a la Diputació

La mostra, que presenta una vintena de col·leccions relacionats amb la filatèlica i la numismàtica, es pot visitar fins al proper 22 d'octubre.

20 octubre 2017 16:32 | Actualizado a 20 octubre 2017 16:43
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

El Pati del Palau de la Diputació de Tarragona acull un any més l'exposició que aglutina milers d’objectes relacionats amb la filatèlia, la numismàtica i el col·leccionisme en general.

Es tracta de la “XXXVI Exposició Filatèlica i Numismàtica Marenostrum 2017”, que s'inaugura aquest divendres.

Fins al proper 22 d'octubre, el públic interessat en aquesta activitat podrà visitar l’exposició, que compta amb prop de 80 vitrines on s’exposen una vintena de col·leccions que han aportat els diferents participants. D’aquesta manera, en un mateix espai, l’espectador pot contemplar col·leccions particulars de filatèlia i altres reculls diversos i originals que engloben punts de llibre, medalles i altres objectes.

Organitzada per la Societat Filatèlica i Numismàtica de Tarragona, aquesta mostra recull objectes de veterans del món del col·leccionisme, que any rere any presenten les seves col·leccions en aquest acte, i també recull col·leccions de participants més novells.

Comentarios
Multimedia Diari