Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Exposició fotogràfica sobre el cardenal Vidal i Barraquer al Pati de la Diputació

La mostra s’ha inaugurat aquest divendres al Pati del Palau de la Diputació

Diari de Tarragona

Whatsapp

Un recull de fotografies, moltes de les quals inèdites, procedents del fons familiar Vidal-Barraquer i custodiades per l’Arxiu Nacional de Catalunya, juntament amb material audiovisual protagonitzen l’exposició ‘Vidal i Barraquer: diàleg i coherència’.

Una mostra inaugurada al Pati del Palau de la Diputació aquest divendres, 11 de gener, pel diputat, Joan Olivella, l’alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza, i l’arxiver responsable de l’Arxiu Municipal de Cambrils, Pedro Otiña.

La Diputació de Tarragona ha col·laborat amb l’Ajuntament de Cambrils en la producció de l’exposició, obra de l’empresa Molècula. S’ha comptat també amb el suport de la Generalitat de Catalunya i la implicació del personal de l’Arxiu Municipal i del Museu d’Història de Cambrils.

Inaugurada per primera vegada a Cambrils al mes d’octubre del 2018 la cita al Palau de la Diputació serà la primera itinerància de les previstes. 

‘Vidal i Barraquer: diàleg i coherència’ arribarà a finals del mes de febrer a l’Institut Vidal i Barraquer de Tarragona i al mes de març a la ciutat de Terrassa.

Emmarcada dins els actes per commemorar al 2018 el 150 aniversari del naixement de Vidal i Barraquer a Cambrils, l’exposició vol donar a conèixer la figura del religiós.

El programa d’activitats que s’han vingut desenvolupant en els darrers mesos han volgut posar en valor la tasca desenvolupada per aquest personatge, a més del seu pensament i llegat. El principal d’aquests actes va ser el concert extraordinari que l’Escolania de Montserrat va oferir al Santuari de la Mare de Déu del Camí de Cambrils.

Temas

Comentarios

Lea También