Faciliten l’accés de vehicles d’emergències a la Via Verda

En cas d’accident s’hi podrà accedir a través d’una porta que s’hi ha instal·lat
 

25 diciembre 2017 16:59 | Actualizado a 25 diciembre 2017 17:00
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Els vehicles d’emergències i de manteniment tindran un accés directe a la Via Verda del Baix Ebre a través del Camí de Manxa, a l’EMD de Jesús, gràcies al conveni que han signat l’Agrupació de Veïns d’aquest vial particular i el Consell Comarcal del Baix Ebre. 
Aquest camí, situat a l’encreuament de la Via Verda amb la carretera del Terrer Roig, permetrà que en cas d’un accident els vehicles dels serveis d’ambulància o bombers puguin accedir-hi a través d’una porta que s’hi ha instal·lat. En contraprestació, la institució comarcal es farà càrrec del manteniment dels vorals del tram que s’utilitzarà per entrar a la Via Verda, d’uns 70 metres.

El Consell ha treballat enguany per garantir la seguretat d’alguns punts de la Via Verda a Aldover, on es podien produir despreniments de pedres. També s’ha desbrossat una zona on s’han localitzat quatre petits dipòsits, que probablement es van utilitzar per emmagatzemar explosius quan es va construir la via ferroviària. S’ha asfaltat la calçada del túnel H i s’ha procedit a fer unes millores en un punt del ferm de la via, a Aldover, que s’esfondrava. 

Comentarios
Multimedia Diari