Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Falset se suma a l'Associació de Municipis per la Independència amb els vots a favor dels regidors d'IpF i CiU

Amb aquesta incorporació només queden quatre municipis del Priorat fora de l'entitat

ACN

Whatsapp

El plenari de l'Ajuntament de Falset va donar llum verda, aquest dijous, a la seva adhesió a l'Associació de Municipis per la Independència (AMI). Van donar suport a la proposta tant els set regidors de l'equip de govern, d'Independents per Falset (IpF), com els dos de CiU, mentre que els dos del PSC hi van votar en contra. Per l'alcalde, Jaume Domènech, els grups han votat "en coherència" amb allò que defensen els seus respectius programes electorals. Després de dos intents de tirar endavant aquesta iniciativa durant el govern sociovergent anterior, aquesta era la tercera vegada que la qüestió passava pel ple. Ara, només quatre municipis de la comarca del Priorat continuen fora de l'AMI.

Jaume Domènech s'ha mostrat "content" que s'hagi tirat endavant la iniciativa amb una àmplia majoria, tot i que ha lamentat que no hagi pogut ser per unanimitat. També ha detallat que són el dinovè poble de la comarca que s'uneix a l'entitat i que, com a capital, "mirarem que tots els pobles en formin part". Referent a la resta de pobles del Priorat que ja s'hi han sumat, ha manifestat que la capital no hi podia estar "d'esquenes".

A tot Catalunya, són el 743è municipi que entra a l'associació, la qual cosa, segons l'alcalde, demostra que "hi ha una opció majoritària dels pobles" del país i, com a capital de comarca, "era important que hi fóssim", ha afirmat. Amb la incorporació de Falset, només Cornudella de Montsant, Margalef, el Lloar i el Molar continuen fora de l'AMI.

Temas

  • COMARQUES

Comentarios

Lea También