Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Falsos enquestadors recullen dades d'ancians al CAP Muralles de Tarragona

Una de les usuàries va sospitar, la seva filla ho va comprovar al CAP i en comprovar que era una trucada falsa va avisar als seus coneguts per missatgeria instantània

Diari de Tarragona

Whatsapp
Imagen de archivo del CAP Muralles. FOTO: LLUÍS MILIÁN

Imagen de archivo del CAP Muralles. FOTO: LLUÍS MILIÁN

El CAP Muralles de Tarragona ha denunciat els Mossos d'Esquadra la presència de falsos enquestadors que s'acosten a persones grans per recollir dades personals amb fins delictius, han informat a Efe fonts policials.

La denúncia coincideix amb les telefonades que han rebut diversos usuaris als últims dies dient que són del CAP i que ofereixen serveis gratuïts de fisioteràpia a domicili.

Una de les usuàries va sospitar, la seva filla ho va comprovar al CAP i en comprovar que era una trucada falsa va avisar als seus coneguts per missatgeria instantània.

Els Mossos d'Esquadra, informa el cos, investigaran si els falsos enquestadors denunciats pel CAP estan relacionats amb aquestes telefonades.

La policia catalana recorda que cal prendre precaucions abans de proporcionar dades personals a desconeguts, sobretot si demanen entrar en el domicili. 

Temas

Comentarios

Lea También