Ferits sis motoristes en quatre accidents només amb motos implicades

El més greu ha tingut lloc a la Selva del Camp i els altres a Querol, Pinell de Brai i la Figuera

28 marzo 2021 16:53 | Actualizado a 28 marzo 2021 18:12
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Un total de sis motoristes han resultat ferits, avui al matí, en quatre accidents de circulació a la demarcació de Tarragona, on només s'han vist implicades implicats motos, segons han informat al Diari el Servei Català de Trànsit (SCT) i Bombers de la Generalitat. El bon temps ha propiciat que els amants de les dues rodes sortissin a passejar. Tots els accidents han tingut lloc en carreteres secundàries.

L’accident més greu ha passat a les 12.28 hores en el punt quilomètric 10,400 de la carretera TP-7013, que va de la Selva del Camp a Vilaplana, al Baix Camp, a prop del Coll de la Batalla. En el xoc es van veure implicades dues motos. Una era conduïda per un veí de Valls –que estava amb altres companys– mentre que a l’altra anava al volant un resident a Barcelona –que anava solt–.

En un dels nombrosos revolts que té aquesta carretera, els dos vehicles han fregat lateralment, perdent els conductors el control de les seves motos. Una d’aquestes era una BMW i l’altra, una Yamaha tipus Harley.

Durant quasi dues hores, els Mossos d’Esquadra han tingut la carretera tallada totalment al trànsit per la presència a la calçada de tres dotacions de bombers –dels parcs d’Alcover i Reus– així com de dues unitats terrestres del SEM i l’helicòpter medicalitzat.

L'helicòpter, al cap d’una hora i després d’estabilitzar-lo, s'ha emportat el ferit més greu –veí de Barcelona i que conduïa la Harley– a l’Hospital Joan XXIII de Tarragona. Una de les seves cames estava en molt mal estat.

Poc després de les dues de la tarda, les dues unitats terrestres del SEM traslladaven l’altre ferit a l’Hospital Sant Joan de Reus. Les seves lesions eren de caràcter lleu.

A Pinell de Brai

Un altre accident en el qual s'han vist implicades dues motos s'ha produït onze minuts abans a la carretera N-230b al seu pas pel terme municipal de Pinell de Brai (Terra Alta).

Sembla ser que els dos vehicles formarien part del mateix grup i han xocat a l’alçada del quilòmetre 12,100, direcció Prat de Comte.

Una de les motos ha caigut per un barranc. Però els dos conductors han estat evacuats en ambulància a l’Hospital Comarcal de Móra d’Ebre amb ferides lleus. Al lloc han acudit tres dotacions de bombers i Mossos d’Esquadra.

A Querol

El primer accident del matí ha tingut com a escenari el punt quilomètric 33 de la carretera C-37, al terme municipal de Querol (Alt Camp).

Un motorista se sortí de la carretera, xocà contra la tanca metàl·lica i va caure fora de la via. Les quatre dotacions de bombers que hi han anat –dels parcs de Vila-rodona, Valls i Santa Coloma de Queralt– han col·laborat amb el SEM a immobilitzar el ferit i portar-los fins l’ambulància. Presentava ferides lleus.

També s'ha activat l’helicòpter medicalitzat, però finalment no ha estat necessària la seva intervenció.

A la Figuera

Finalment, a les 13.29 hores un motorista s'ha caigut sol en el punt quilomètric 5,600 de la carretera T-730 –sentit la Bisbal de Falset–, al terme de la Figuera (Priorat). Es queixava de dolor a l’esquena i ha estat evacuat a l’hospital amb ferides de caràcter lleu.

Comentarios
Multimedia Diari