Festa per a tothom acomiada Santa Tecla amb sentiment d'alegria i d'inclusió

La festa ha estat plena de sessions enriquidores, tant per als propis membres de la penya festiva com per a la resta de persones implicades en la seva celebració.

24 septiembre 2020 16:10 | Actualizado a 24 septiembre 2020 16:31
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La Canonja/Tarragona, 24 de setembre 2020 – La penya festiva <b>Festa per a tothom</b> ha tancat una de les edicions de les festes de Santa Tecla més especials de la seva trajectòria. 

Més enllà del context atípic en què s'ha celebrat, la festa ha estat plena de sessions enriquidores, tant per als propis membres de la penya festiva com per a la resta de persones implicades en la seva celebració. La celebració ha visitat les residències Estela, la Muntanyeta i Sant Salvador, amb gairebé un centenar de participants que han fet evident la seva alegria per poder viure, un any més, les festes de Santa Tecla.

En aquest sentit, des de Festa per a tothom es vol agrair la presència i implicació de l'alcalde de Tarragona, Pau Ricomà; del portaveu del govern municipal, Xavier Puig; de la consellera de Ciutadania de l'Ajuntament de Tarragona, Carla Aguilar-Cunill; del director general de la Xarxa Sanitària i Social de Santa Tecla, Joan Maria Adserà; i del director del Complex Industrial de Dow Tarragona, Ignasi Cañagueral.


Una de les novetats d'aquesta 30a edició ha estat la <i>caixa de la il-lusió</i>. Es tracta d'un obsequi sorpresa -en forma de caixa amb elements festius- que ha permès als seus receptors gaudir i reviure la il-lusió amb què normalment viuen les festes de Santa Tecla.

L'agraïment enguany es fa extensiu a l'equip de Ciutadania –polítiques socials de l'Ajuntament, als membres de Llegat 2018, als portadors de la geganta Frida i als equips d'animació que l'han acompanyat (Cris OIller-Guasoki, Toc de Gresca, Mortelo& Mazani, Timbals i Gralles de l'aula de musica popular i tradicional El Tecler), als responsables de les residències visitades, als empleats i empleades de <b>Dow</b> i a totes aquelles persones que, malgrat no haver pogut participar físicament de Festa per a tothom, han aportat el seu gra de sorra a través de la interacció a les xarxes socials.

 

 

Entre les persones que donen vida a <b>Festa per a tothom</b> hi ha un centenar de d'empleats de <b>Dow</b> i familiars d'aquésts que, junt amb la resta de voluntaris, conformen una penya festiva integrada per més de 240 persones i que, durant la celebració de les festes de Santa Tecla, gaudeixen dels actes festius durant sis jornades: la crida, la revetlla, el correfoc petit, l'arrencada i el cafè, copa i puro i la Diada de Santa Tecla han conformat el programa d'actes que els membres de Festa per a tothom ha presenciat i assaborit en directe.

Comentarios
Multimedia Diari