Más de Tarragona

Festa per a tothom acomiada Santa Tecla amb sentiment d'alegria i d'inclusió

La festa ha estat plena de sessions enriquidores, tant per als propis membres de la penya festiva com per a la resta de persones implicades en la seva celebració.

Redacció

Whatsapp
Festa per a tothom 2020 - Dow

Festa per a tothom 2020 - Dow

La Canonja/Tarragona, 24 de setembre 2020 – La penya festiva Festa per a tothom ha tancat una de les edicions de les festes de Santa Tecla més especials de la seva trajectòria. 

Més enllà del context atípic en què s'ha celebrat, la festa ha estat plena de sessions enriquidores, tant per als propis membres de la penya festiva com per a la resta de persones implicades en la seva celebració. La celebració ha visitat les residències Estela, la Muntanyeta i Sant Salvador, amb gairebé un centenar de participants que han fet evident la seva alegria per poder viure, un any més, les festes de Santa Tecla.

Festa per a tothom
Festa per a tothom 2020 - il-lusió
Festa per a tothom
Festa per a tothom 2020 - alegria

En aquest sentit, des de Festa per a tothom es vol agrair la presència i implicació de l'alcalde de Tarragona, Pau Ricomà; del portaveu del govern municipal, Xavier Puig; de la consellera de Ciutadania de l'Ajuntament de Tarragona, Carla Aguilar-Cunill; del director general de la Xarxa Sanitària i Social de Santa Tecla, Joan Maria Adserà; i del director del Complex Industrial de Dow Tarragona, Ignasi Cañagueral.

Pau Ricomà - Pregó - Festa per a tothom
Festa per a tothom 2020 - el pregó
Pau Ricomà - Festa per a tothom
Festa per a tothom 2020 - l'alcalde


Una de les novetats d'aquesta 30a edició ha estat la caixa de la il-lusió. Es tracta d'un obsequi sorpresa -en forma de caixa amb elements festius- que ha permès als seus receptors gaudir i reviure la il-lusió amb què normalment viuen les festes de Santa Tecla.

Festa per a tothom
Festa per a tothom 2020 - la caixa de la il-lusió

L'agraïment enguany es fa extensiu a l'equip de Ciutadania –polítiques socials de l'Ajuntament, als membres de Llegat 2018, als portadors de la geganta Frida i als equips d'animació que l'han acompanyat (Cris OIller-Guasoki, Toc de Gresca, Mortelo& Mazani, Timbals i Gralles de l'aula de musica popular i tradicional El Tecler), als responsables de les residències visitades, als empleats i empleades de Dow i a totes aquelles persones que, malgrat no haver pogut participar físicament de Festa per a tothom, han aportat el seu gra de sorra a través de la interacció a les xarxes socials.

Festa per a tothom
Festa per a tothom 2020 - un dia ple d'activitats
Festa per a tothom
Festa per a tothom 2020 - polítiques socials

Entre les persones que donen vida a Festa per a tothom hi ha un centenar de d'empleats de Dow i familiars d'aquésts que, junt amb la resta de voluntaris, conformen una penya festiva integrada per més de 240 persones i que, durant la celebració de les festes de Santa Tecla, gaudeixen dels actes festius durant sis jornades: la crida, la revetlla, el correfoc petit, l'arrencada i el cafè, copa i puro i la Diada de Santa Tecla han conformat el programa d'actes que els membres de Festa per a tothom ha presenciat i assaborit en directe.

Temas

Comentarios

Lea También