Festival Essències, música a peu de la muralla de Montblanc

Aquest divendres i demà actuaran The Sey Sisters, Gorka Benítez Trío, Gerard Quintana, Quimi Portet i Xarim Aresté, entre altres

30 agosto 2019 07:03 | Actualizado a 12 septiembre 2019 11:55
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La nova edició del Festival Essències ja és aquí. Montblanc s’omplirà aquest cap de setmana de música a peu de la muralla. La primera nit, la de divendres 30, serà la nit de Jazz i vi, amb les actuacions de The Sey Sisters, Gorka Benítez Trío, Perico Sanbeat Flamenco Quartet i Carles Benavent Trio + Tomasito. 

I la nit de dissabte dia 31 serà el torn del rock i la cervesa, amb els concerts de Namina, Gerard Quintana, Quimi Portet i Xarim Aresté.
Pocs dies abans de l’inici del festival, l’organització destaca que «les entrades s’estan venent a millor ritme que l’any passat, amb un percentatge del 15% superior respecte el 2018».

«Així que les expectatives, pel que fa a la venda general i l’aforament, són positives», afegeixen. L’aposta per oferir una programació de qualitat a uns preus molt assequibles (l’entrada d’una sola nit és de 15 euros, i l’abonament per totes dues nits per 24 €), ha estat ben acollida pel públic. 

Oferta gastronòmica
Un dels trets definitoris de l’Essències sempre ha estat proposar el maridatge de la música i el paladar. El públic hi trobarà cervesa artesana i una mostra de vins i caves de la D.O. Conca de Barberà. Completaran l’oferta gastronòmica cinc foodtrucks, tots originaris de la comarca que basaran la seva oferta en el producte local i oferiran un ampli i variat ventall d’especialitats i sabors per a tots els gustos.

Comentarios
Multimedia Diari