Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Figures de plastelina al Pati de la Diputació de Tarragona

Un centenar de personatges recorren la història de la música en una exposició

Diari de Tarragona

Whatsapp

Els Beatles travessant el pas de vianants d'Abbey Road, Gene Kelly cantant sota la pluja, els personatges del Màgic d'Oz, un grup de monjos gregorians... Són alguns dels prop de cent personatges que es reprodueixen en plastilina a l’exposició ‘PlastiHistòria de la Música’, una instal·lació de la Fundación Educa que es pot visitar de franc al Pati del Palau de la Diputació de Tarragona fins a l'1 d'abril.

La mostra està formada per vint diorames amb els quals l'espectador fa un recorregut per la història de la música, des de la prehistòria fins a l'actualitat, amb l'objectiu de facilitar una comprensió de la música des d’un vessant lúdic, identificar les diferents etapes històriques, establir connexions entre diferents estils, esbrinar l’origen de diferents instruments i, sobretot, potenciar l’interès per la música entre els més joves.

'PlastiHistòria de la Música’ es complementa amb uns tallers didàctics, dirigits per la doctora en Musicologia i professora de la URV Montserrat Canela, per a les escoles que ho sol·licitin.

Les escoles que vulguin visitar l’exposició tenen un dossier didàctic a la seva disposició. Per participar dels tallers cal que les escoles concertin cita amb la Unitat de Cultura de la Diputació (cultura@dipta.cat o bé 977 296 634)

Temas

Comentarios

Lea También