Fiscalia demana 20 anys al presumpte assassí de Montblanc: 'El cadàver estava calcinat i nu de cintura cap a baix'

Demana 20 anys a l'acusat de l'assassinat d'una dona a Montblanc

19 mayo 2017 16:18 | Actualizado a 24 diciembre 2019 23:11
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El fiscal demana 20 anys per a l'acusat de l'assassinat de Sara Lozano, de 37 anys, que va ser trobada calcinada dins d'un cotxe en un camp d'ametllers abandonat, el 25 d'octubre del 2014.

L'Audiència de Tarragona ha iniciat avui el judici contra l'acusat Jaume S., de 30 anys, la família del qual era la propietària del camp on es va trobar el vehicle calcinat, ubicat entre Montblanc i l'Espluga de Francolí.

Segons l'acusació, Jaume S. i la víctima van sortir junts de copes la nit del crim, tots dos eren dependents de l'alcohol i de les drogues, per la qual cosa el pare de la dona havia demanat als bars de la zona que no li servissin alcohol.

Es dóna el cas que, pocs dies després del succés, es va trobar el cos sense vida del pare de la jove, que va morir d'un atac al cor.

El judici s'allargarà fins al pròxim 8 de març, dia en el qual declararà l'acusat, que ho farà després que el jurat hagi escoltat un centenar de testimonis.

El judici ha començat avui amb un parell d'hores de retard per l'admissió de noves proves, les de les càmeres de seguretat dels últims bars visitats per la víctima.

L'advocat de l'acusat, Antoni Mendia, ha reiterat que no existeixen proves directes contra el seu client i que fins i tot l'ADN de la burilla trobada prop del cos de la víctima no era del seu client.

Mendia també demana l'absolució de l'acusat ja que té el perfil d'una persona addicta -fins al punt que va patir un coma etílic amb 8 anys- i amb una personalitat depressiva, paranoica i amb diversos trastorns que serien una eximent completa per alteració psíquica.

Mentre la defensa ofereix el perfil d'una personalitat fràgil que necessita ajuda, el fiscal ha dibuixat un home que sabia que "la va cremar viva i que, malgrat haver begut, sabia el que feia".

La víctima "va morir de forma violenta, el cadàver estava calcinat en un 70% i nu de cintura cap a baix", ha exposat el fiscal davant el jurat.

El cas va commocionar a Montblanc, sobretot al morir el pare de la víctima d'un atac al cor poc després de l'arrest de l'acusat, segons ha recordat l'acusació particular exercida per la família, convençuda que l'home va morir per l'estrès d'aquest crim.

Comentarios
Multimedia Diari