Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Foment repinta l’A-7 en diversos punts des de Tarragona a Vila-seca

A partir del dia 18 fins el 22 de desembre de 2017 es portaran a terme treballs de conservació i manteniment.

Diari de Tarragona

Whatsapp
Les millores de la senyalització es faran de dilluns a divendres.

Les millores de la senyalització es faran de dilluns a divendres.

Segons ens informa la Unitat de Carreteres del Ministeri de Foment a Tarragona,  a partir del dia 18 fins el 22 de desembre de 2017 es portaran a terme treballs de conservació i manteniment a l’autovia A-7 des de Vila-seca  a la ciutat de Tarragona, així com a l’Hospitalet de l’Infant.

Els treballs consistiran en el repintat de les marques vials entre els quilòmetres 1151,2 al 1171 que corresponen al tram que passa pels termes municipals de Vila-seca, Reus, La Canonja, y Tarragona

Per tal de portar a terme l’actuació s’efectuaran talls de carrils, reduint el trànsit a un carril per cada direcció. Les obres es faran entre les 7,30 i les 17:30 hores.

En el cas de l’Hospitalet afectarà del quilòmetre 1122  al 1138 amb tall d’un carril.  Els treballs es portaran a terme si ho permet la situació meteorològica i degudament senyalitzats.  Les obres es faran entre les 8 i les 22 hores.

Temas

Comentarios

Lea También