Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Foment reprendrà aquest mes les obres de l'A-27 entre Valls i Montblanc

De la Serna avança que s'està fent un estudi tècnic per determinar el pas de les mercaderies perilloses

Europa Press

Whatsapp
Les obres es van aturar a l'alçada del Coll de Lilla. Foto: dt

Les obres es van aturar a l'alçada del Coll de Lilla. Foto: dt

El ministre de Foment, Íñigo de la Serna, ha anunciat que aquest mes de novembre es reprendran les obres del tram de l'A-27 entre Valls i Montblanc, que comptaran "amb dotació pressupostària suficient per garantir la continuïtat dels treballs fins a la seva finalització i posada en servei".

Segons ha informat el Ministeri en un comunicat, la represa de les obres, que es van iniciar el febrer del 2009 i van ser suspeses en el marc de les retallades pressupostaris del 2010, es portarà a terme després d'haver adoptat la millor solució tècnica per resoldre els problemes geotècnics que es presenten en el túnel de Coll de Lilla.

Pel que fa al pas de mercaderies perilloses pel túnel de Coll de Lilla, el ministre ha avançat que s'està fent un estudi tècnic, que serà el que determini sota quines condicions poden passar pel túnel.

Temas

  • TARRAGONA

Comentarios

Lea También