Frigicoll ja té els terrenys per al seu centre logístic

L’Incasòl va anunciar ahir que li havia venut una parcel·la de vuit hectàrees i mitja al polígon industrial

12 enero 2018 10:22 | Actualizado a 12 enero 2018 10:27
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Després que fa un any i mig que l’empresa Frigicoll va signar una opció de compra d’uns terrenys propietat de l’Institut català del Sòl (Incasòl) al sector Palau de Reig de Dalt del polígon industrial de Valls, finalment s’ha formalitzat la venda del solar.

Ahir, el mateix director general de l’Incasòl, Damià Calvet, donava la notícia a través de les xarxes socials. L’acord va ser rubricat pel mateix Calvet i pel president de Frigicoll, Salvador Rigol.

En el seu dia es va indicar que la compra de la parcel·la de 85.000 metres quadrats tindria un cost de 3,8 milions d’euros. En aquest indret preveu instal·lar una central logística, per reforçar el servei nacional i a la vegada potenciar l’exportació.

Frigicoll és una empresa dedicada al subministrament de maquinària per al sector de la climatització i l’energia, el transport, l’hostaleria, la refrigeració i els electrodomèstics, que té els seus orígens el 1967 i va ser fundada per Fernando Coll Soms.

La companyia, amb seu a Sant Just Desvern, té delegacions a Masamagrell (València), Santa Cruz de Tenerife i Las Palmas de Gran Canaria (Canàries), Coslada i Getafe (Madrid), Lisboa (Portugal), Granollers i Vila-rodona.

Ben comunicat

Palau de Reig de Dalt és un sector molt bé comunicat on ja estan instal·lades empreses com DHL Supply Chain o la cadena sueca de distribució Ikea, que disposa a Valls d’un centre logístic de 73.000 metres quadrats.

Segons l’Incasòl, el sector Palau de Reig de Dalt destaca per les seves bones comunicacions, amb fàcil accés al corredor del Mediterrani, al de l’Ebre, al port de Tarragona, l’aeroport de Reus i l’estació de l’alta velocitat, donant continuïtat a la zona industrial ja consolidada Valls. 

L’empresa, que està controlada per la família Coll Rigol, obté la meitat dels seus ingressos en sistemes de refrigeració per al transport. Ara vol guanyar pes específic en el sector de la climatització, electrodomèstics i hostaleria.

En aquest sentit pretén elevar la seva facturació fins als 220 milions d’euros el 2018 i recuperar la xifra de negoci que va tenir abans de la crisi.

Comentarios
Multimedia Diari