Fundació Estela: roses i llibres molt especials a la Rambla Nova

L'entitat comptarà aquest diumenge amb una parada de roses i llibres elaborats per persones amb discapacitat intel·lectual

19 mayo 2017 15:33 | Actualizado a 19 mayo 2017 15:33
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Estela, fundació de la Xarxa de Santa Tecla de suport a persones amb discapacitat intel·lectual, es bolca novament amb la festivitat de Sant Jordi. Per aquest 23 d’abril els usuaris i usuàries del Taller Ocupacional d’Estela han elaborat artesanalment unes roses molt especials que podran adquirir-se a l’estand de la fundació situat a la Rambla Nova de Tarragona (en el tram entre els carrers Comte de Rius i Sant Agustí).

En la mateixa parada podran comprar-se a més una sèrie de llibres i punts de llibre confeccionats pels alumnes de l’Escola Estela.

L’elaboració de les roses es va iniciar fa tres mesos i hi han participat tots els integrants del Taller Ocupacional d’Estela. Després de Nadal els responsables del projecte van escollir un model de rosa de tela i paper que ha permès la implicació de tots els usuaris del centre, en funció de les seves capacitats, establint una cadena de producció en què tots han estat partícips.

A més de les roses que es vendran a la Rambla Nova, com marca la tradició, unes 400 flors es distribuiran com a obsequi entre les persones ingressades en els dos hospitals de la Xarxa de Santa Tecla (l’Hospital de Santa Tecla de Tarragona i l’Hospital del Vendrell). Aquest any, la Fundació Estela també ha elaborat roses personalitzades per encàrrec del Port de Tarragona, que les repartirà el mateix dia de Sant Jordi.

Comentarios
Multimedia Diari